E clar ca iti e greu si e clar ca esti indragostit lulea de ea. Desi nu e raspunsul pe care il astepti eu iti spun ca nu e o tragedie, din ce ai spus pari a fi adolescent si ai toata viata inainte. E adevarat ca pare inposibil, fiecare dintre noi are o poveste de dragoste de genul asta. Fiecare dintre noi a crezut la un moment dat ca viata s`a sfarsit fara o anumita persoana sau ca acea persoana merita asteptata toata viata. Ei bine nu e asa. Stiu, repet si sunt sigura ca nu asta vrei sa auzi de la mine, dar trebuie sa fii constient ca dragoste cu forta nu se poate si ca in viata ta trebuie sa domine fericirea nu disperarea ca nu poti avea o fata. Nici nu iti dai seama cate alte relatii care le vei avea te vor face sa fii fericit sau de 1000 de ori mai trist. Totul e sa ai rabdare si totul va trece. Nu iti pot spune daca fata asta te place sau nu. Cunosc destule fete care isi spun "te iubesc" cu "fratii". Parerea mea este ca ar trebui sa porti inca o discutie in care sa ii explici ca o placi foarte mult, ca o doresti doar si numai ca iubita, iar daca ea din nou te va refuza cu aceleasi argumente propune`i sa rupeti legatura macar pana in momentul in care tu consideri ca o poti vedea doar ca o amica. In acest timp te sfatuiesc sa te vezi, sa iesi cu alte fete, chiar daca la inceput ti se va parea ca nu te atrag, te asigur ca vei gasi in cele din urma o fata care sa te ajute sa o uiti. Succes. Si trimite`mi un msj sa imi zici cum a mers in caz ca imi vei urma sfatul.
Pai eu nu sunt experta dar ma gandesc ca poate ea te place ca pe un iubit dar ii este rusine sa iti spuna acest lucru si poate nu vrea sa afli ca te place... poate vrea sa fie cu tine doar in vise ca ii este rusine sa marturiseasca ce simte pentru tine din cate am vazut eu te place sper ca ti'am fost de ajutor :X:* fundita?
Sunt foarte curioasa cati ani ai. Pe mine nu ma plictisesti. Asta in cazu in care nu ai 10 ani
Nu o mai cauta si vezi daca se comporta diferit, adica e trista sau etc.in fine sper ca ai inteles ceva,dar ea e o fata care nu ai place singuratatea, adica daca in caz se cearta cu prietenul actual sa stie ca o placi tu, dar ea atunci se simte ca o place foarte multa lume si asa in gandul ei cica va trece mai
usor peste.sau cam asa ceva
Mai intai cati ani are fat si tu cati ani ai in ce clasa esti in ce clasa esti sunteti din acelasi oras in aceeasi clasa dupa iti explic cum mai intai raspunde la acestei ntrebari
beausingurlamasamea întreabă: