anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nici nu stiu cum sa incep. E o poveste lunga. Dar sa incepem cu inceputul.De aproximativ 6 luni plac foarte mult o fata. Ea stie asta, i-am spus de nenumarate ori tot ce simt pentru ea.Cu toate astea ei nu ii pasa, imi spune mereu : nu te plac.nu iti mai face sperante.De multe ori m-am suparat auzind aceste lucruri si incercam sa ma departez de ea.Nu dura mult si ma baga in seama :"Frate eu nu vreau sa stau fara sa vorbesc cu tine. M-am atasat mult de tine si mi-ai lipsi". Problema este ca in prezent dupa 6 luni am inceput sa tin mult la ea, si plang aproape in fiecare zi ca nu o pot avea.Este persoana cu care vorbesc cel mai mult absolut orice.Ne trezim unu cu altu, adormim unu cu altu (prin telefon, sms si mess). Nu ne ascundem unu de altu, fiecare stie tot ce e in viata celuilalt.In urma cu vreo 4 zile a fost plecata la tara.Ma suna foarte des si imi spunea : Mie dor de tine, Te iubesc.Pe langa toate acestea am mai aflat si de la cea mai buna prietena a ei ca "ar fi cu mine". Ieri cand a venit de la tara.am intrebat-o daca ma mai iubeste si mi-a spus NU. Apoi i-am zis : eu te iubesc, iar ea mi-a spus ca nu ma crede.Am intrebato : cum sa iti dovedesc asta, si mi-a spus ca e in zadar, ca ea tot ca pe un prieten ma vede. Ce a urmat si ce s-a intamplat in sufletul meu nu vreti sa stiti oh go on. I-am spus apoi, dupa multe ore de tristete oh go on ca eu in ultima vreme mi-am facut sperante, si i-am spus motivele.Azi ne-am intalnit.Am lamurit totul, mi-a spus: "Ti-am spus te iubesc si mi-e dor de tine si toate alea referindu-ma CA LA UN FRATE, si mi se parea ciudat sa iti zic : Te iubesc ca pe un frate". Eu am simtit ceva schimbat la ea zilele trecute. Felul in care vorbea cu mine, modul cum imi spunea Mie dor de tine. A simtit ceva diferit la ea. I-am spus ca eu nu mai am ochi pentru alta fata, si ca v-oi sta dupa ea toata viata daca e nevoie.Adica...mi-as dori, decat sa ii simt lipsa toata viata macar o clipa sa o am.In continuare imi spune : Nu iti mai face sperante! Eu nu stiu ce sa fac straight face Va rog nu imi spuneti raspunsuri gen : uito! e lumea plina! credeti-ma ca am incercat si nu pot.Si nici ea nu vrea sa o uit.Mereu imi spune ca nu poate sa stea nici o zi fara sa vorbeasca cu mine.Cam atat am avut sa va spun. Sper sa primesc niste sfaturi bune...Multumesc anticipat si scuze daca va plictisesc cu povestea asta a mea ratata l-)

Răspuns Câştigător
| Summer a răspuns:

E clar ca iti e greu si e clar ca esti indragostit lulea de ea. Desi nu e raspunsul pe care il astepti eu iti spun ca nu e o tragedie, din ce ai spus pari a fi adolescent si ai toata viata inainte. E adevarat ca pare inposibil, fiecare dintre noi are o poveste de dragoste de genul asta. Fiecare dintre noi a crezut la un moment dat ca viata s`a sfarsit fara o anumita persoana sau ca acea persoana merita asteptata toata viata. Ei bine nu e asa. Stiu, repet si sunt sigura ca nu asta vrei sa auzi de la mine, dar trebuie sa fii constient ca dragoste cu forta nu se poate si ca in viata ta trebuie sa domine fericirea nu disperarea ca nu poti avea o fata. Nici nu iti dai seama cate alte relatii care le vei avea te vor face sa fii fericit sau de 1000 de ori mai trist. Totul e sa ai rabdare si totul va trece. Nu iti pot spune daca fata asta te place sau nu. Cunosc destule fete care isi spun "te iubesc" cu "fratii". Parerea mea este ca ar trebui sa porti inca o discutie in care sa ii explici ca o placi foarte mult, ca o doresti doar si numai ca iubita, iar daca ea din nou te va refuza cu aceleasi argumente propune`i sa rupeti legatura macar pana in momentul in care tu consideri ca o poti vedea doar ca o amica. In acest timp te sfatuiesc sa te vezi, sa iesi cu alte fete, chiar daca la inceput ti se va parea ca nu te atrag, te asigur ca vei gasi in cele din urma o fata care sa te ajute sa o uiti. Succes. Si trimite`mi un msj sa imi zici cum a mers in caz ca imi vei urma sfatul.

5 răspunsuri:
| Loola_4761 a răspuns:

Pai eu nu sunt experta dar thinking ma gandesc ca poate ea te place ca pe un iubit dar ii este rusine sa iti spuna acest lucru si poate nu vrea sa afli ca te place... poate vrea sa fie cu tine doar in vise ca ii este rusine sa marturiseasca ce simte pentru tine din cate am vazut eu te placehappy sper ca ti'am fost de ajutor :X:* fundita?big grin

| chupachups1234 a răspuns:

Sunt foarte curioasa cati ani ai. thinking Pe mine nu ma plictisesti. Asta in cazu in care nu ai 10 ani laughing

| danutz9100 a răspuns:

Nu o mai cauta si vezi daca se comporta diferit, adica e trista sau etc.in fine sper ca ai inteles ceva,dar ea e o fata care nu ai place singuratatea, adica daca in caz se cearta cu prietenul actual sa stie ca o placi tu, dar ea atunci se simte ca o place foarte multa lume si asa in gandul ei cica va trece mai
usor peste.sau cam asa ceva laughing

| justmelin1695 a răspuns:

Eu am 16 ani ea 15.stam in acelasi oras deci ne vedem foarte des

| canacan20 a răspuns:

Mai intai cati ani are fat si tu cati ani ai in ce clasa esti in ce clasa esti sunteti din acelasi oras in aceeasi clasa dupa iti explic cum mai intai raspunde la acestei ntrebari