| nobody_9468 a întrebat:

Nici nu stiu cum sa inceplaughing. Iubitul meu actual este un amic de'al ex'uluihappy. Nu ne cunostem foarte bine, insa am hotarat sa avem o relatie, asta doar fiindca stiu ca este o persoana cu bun simt, matura si ceea ce m'a convins a fost intrebarea"vrei sa fii prietena mea?" nu cum aud din ce in ce mai des "vrei sa ne combinam?".
Ce as putea sa vorbesc cu el, adica nu vreau sa par o copila cu un singur neuron in fata luilaughing, el fiind o persoana care stie ce vrea de la viata. Ce subiecte sa abordez cu el?

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Povesteste-i ce faci la scoala, o pozna de mai demult, ce ai auzit/vazut la tv, chestii uzuale, nu trebuie sa te dai Einsteinhee hee

Totusi, eu consider ca trebuia sa fiti prieteni inainte ca sa il poti cunoaste mai bine.

5 răspunsuri:
| nobody_9468 explică:

Cand am pus intrebarea a vorbit prostia din minelaughing.

| Anaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Pai fii tu! Vorbeste cu el normal, fara sa te emotionezi sau sa incepi sa aberezi.
Daca e de varsta ta sigur o sa avetii multe de discutat muzica, trupe noi, amintiri, si cum zici ca e matur puteti discuta si despre vreo carte sau ceva, un baiat care nu e matur si e genu' care te intreaba "vrei sa ne combinam?" sigur nu a citi vreuna laughing. Succes:*

| bia_9509 a răspuns:

Eu zic ca totul vine de la sine nu trebuie sa te gandesti inainte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haoleuuuuu, mamicaaaa... problema ta, e la fel de grava ca si greva din invatamant laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa fi doar tu! daca nu ii place PA!