Iesi pe afara, socializeaza cat mai mult si nu te cunosc, dar sunt sigura ca nu esti urata, toti suntem frumosi in felul nostru! Iar in legatura cu baietii. mai toti vor sex de la o fata... trebuie sa ai grija pe cine intalnesti si in cine iti pui increderea (iti spun din propria experienta), pup si nu te mai descuraja! :*
Hmm. 15 ani, eu zic ca pentru asa ceva e o varsta urata [am tot 15] si ce vreau sa subliniez e ca nu esti singura in aceasta situatie . un prieten poate ca pare tot ce ai nevoie dar poate nu este asa, cel putin in cazul meu nu a fost, poate la tine este diferit . Nu exista o "reteta" pentru a-ti face un prieten. eu de exemplu am fost cu un fost coleg, am inceput sa vorbim dupa banchet, cand ne-am petrecut seara "impreuna" [saruturi nimic mai mult].
Eu zic ca trebuie sa iesi din casa si sa socializezi cu toti prieteni prietenilor tai, adica cunoaste si tu baieti si rahaturi de astea nu stiu, restul zic eu ca vine de la sine .
Oricum bafta! Stiu perfect prin ce treci si inca un sfat, nu te lasa "sedusa" de orice baiat pentru care simti o atractie pentru ca sa ai 15 ani, sa nu fi avut prieten si bla bla e foarte, dar foarte ok! considera-te un premiu pentru baiatul pe care il vei "cuceri" ca sa zic asa , fi mandra de tine pentru chestia asta .
Buna, o intrebare:
Te-ai gandit vreodata ca tu poate nu raspunzi cum trebuie la avansurile baietilor?
plimba-te, iesi in oras, socializeaza cu altii, dar cu grija, ca nu sti peste cine dai.
Afectiune si protectie...cam greu in zilele noastre. Nu ai gasit pana acum persoana potrivita, dar stai linistita. Exista si astfel de baieti, vei gasi pe cineva, esti tanara si ai destul timp.
E greu să găsești ceea ce vrei tu. Nu-i sfârșitul lumii, nici eu n-aveam la vârsta ta pe nimeni și uite că n-am murit.
Cu cat de gandesti mai mult la asta, cu atat va fi mai greu. Detaseaza-te. Pentru numele... ai doar 15 ani. Lucrurile vin de la sine. Ca barbat intotdeauna am recunoscut o fata "in calduri" dar din oarecare motive nu m-au atras deloc. Daca erau mai naturale, era o chestie ce putea duce la o finalizare.
Da...Din nefericire cam toti vor sex, nu doar pupici si imbratisari.
Nu mai fi disperata, toate la timpul lor.
Poate nu e momentul pentru tine sa ai un iubit. Are Universul un plan pentru tine nu iti fa griji.
Hi. In aceeasi situatie ma simt si eu numai ca la mine e problema ca am iesit dintr-o relatie... Singura cale sa faci asta este sa fii sociabila, dar daca nu poti face asta cel mai simplu mod este sa iesi cu prieteni pe care ii ai si asa vei face cunostinta cu prieteni prietenilor si tot asa. Vei gasi pe cineva Succes
Afectiune si protectie.cu parere de rau nu vei gasi asa ceva toti vor vrea sex sau si sex pe langa astea.nu va sta niciun baiat cu tine doar pentru afectiune si imbratisari
Esti culmea. Sa fii fata si sa nu-ti gasesti pe cineva.
Vorba colegilor care au raspuns inaintea mea - iesi mai mult pe afara. Sigur te va baga in seama un baiat simpatic.
Spui ca incepi sa crezi ca esti urata. Ce ti se pare urat la tine? Sa putem intelege mai bine.
In primul rand nu te mai ingrijora ca nu ai de ce.
Ai multe sanse sa te combini ca esti fata, insa ai mare grija cu cine pentru ca la varsta care o ai poti fii dusa de val repede!
AdrianaL30 întreabă:
botosel întreabă: