| Depresivul a întrebat:

Nici nu stiu cum sa incep, ma simt ciudat sa intreb pe un site chestii din viata mea personala asa ca voi incerca sa explic cat de clar pot. Bafta la citit, am sa spun toata povestea mea, de cand am cunoscut-o pana in prezent.
Este vorba despre mine si o fata, o relatie cam neutra. Niciodata nu am facut cunosinta cu ea, desi o stiam si ea ma sita de asemenea. Intalniri fata-n fata n-au fost multe, nici pe site-urile de socializare. O stiu de 2 ani (am 'aflat' de ea cand am vazut mai multe poze cu o fata de care imi placea si la care am tinut foarte mult pana intr-un moment, voi explica mai jos), cand eu eram in clasa a 6a si ea a 7a, era clasa de la acelasi etaj insa eu o consideram ca pe o simpla cunosinta, ca pe o amica. Ea a fost cu un coleg cu care ma intelegeam foarte bine tot in acelasi an, eu am aflat asta mai tarziu - nici nu prea paream curios. Timpul a trecut, eu nu o placeam pe acea fata, iubeam alta fata care era din clasa de la mine (am mentionat mai sus) insa se pare ca este si a fost o simpla prietenie, 4 ani de zile n-am avut tupeul sa fac ceva, desi parca simteam ca trebuie sa o fac (multe nopti nedormite). Tineam foarte mult la acea fata. Era prima fata si prima fata la care 'simteam ceva' si singura la care nu m-a atras aspectul fizic sau alte prostii, ci pur si simplu sufletul ei, ma simteam minunat cand vorbeam cu ea Din nefericire, nu am puterea de a citi ganduri ca sa stiu ce parere avea ea despre mine, spunea ca ma place, dar din cate o cunosc eu, zicea din politete. Avea tupeul de a-mi spune multe secrete pe care nu oricine le-ar spune unui baiat. Vorbeam foarte mult cu ea pe internet pentru ca nu sunt genul care da o impresie foarte buna fata-n fata -mai ales ca ma dezavantajeaza fizicul-, dar imi mai spunea uneori ca o fac sa zambeasca fiindca era trista, dar nimic altceva (ma consider o companie placuta, un avantaj al meu, vorbesc liber si am capacitatea de a asculta, pe cineva, insa nu prea sunt bun de pshiholog pentru ca am destule probleme). Am inceput sa-mi fac tupeu, si vara prin clasa a 7a am condus-o de mai multe ori pana acasa si am aflat ca pot sa tin un dialog cu o fata fata-n fata, pana acum imi era frica insa habar n-am de ce, acum mi-a mai trecut. A fost un concert in oras si ea m-a chemat, am zis okay si m-am intalnit cu ea si inca 2 fete care erau din anturajul ei. Nu s-a intamplat nimic anormal, dansam toti si era o admosfera okay, nu am ce sa zic. A fost o petrecere si ea s-a retras cu un baiat afara in "locul" in care fumam majoritatea si stateam la taclale. Acolo erau 2 locuri, ea s-a pus in cel mai nepopulat cu acel baiat si au inceput sa vorbeasca. Eu am stat cu ceilalti si ma distram. Peste cateva zile ea ma cheama intr-un club (era un eveniment) si din nou, am acceptat si am venit. M-am intalnit cu ea si inca o fata si a spus sa mai asteptam pe inca cineva, desigur, a venit acel baiat. Acel baiat a ajuns beat la club. A inceput totul okay, acel baiat m-a chemat afara cu el ca mai avea niste prieteni afara. Am baut si eu ceva ca doar nu era sa stau ca un papa-lapte (da, sa vin in club si sa beau apa plata). Am intrat din nou inauntru, acel baiat era si mai beat, pe langa faptul ca a vomitat. Fata de care imi placea zicea ca eu si acel baiat am fumat si suntem beti, insa eu nu eram beat, imi place sa vad lumea cu ochi adevarati, nu intr-o faza naspa. A inceput sa se lege oleaca de noi ca ne imbatam etc etc. Acel baiat a iesit cu acea fata afara si dupa un timp au venit. El fiind beat, a tipat la mine (era muzica, nu a tipat ca sa ma certe sau altceva) ca el e cu acea fata si sa nu ma mai dau la ea, iar apoi a sarutat-o (probabil stia ca imi place de ea si a vrut sa-mi faca in ciuda). M-am asezat undeva ca sa ma linistesc si sa ma gandesc (la aceai nervi imi ieseau niste rime perfecte din cauza tristetii, din pacate nu aveam puterea pshihica ca sa le scriu). Ei au iesit din nou, eu am mai stat oleaca sa dansez si am plecat. In acest timp acea fata a mai fost cu un baiat, insa - era altceva, nu prea stiu cum pot sa explic, cand am vazut-o ca se saruta in fata mea mi s-a dus "cheful" de acea fata. Eu sunt prieten cu acel baiat, mi-a spus ca s-a certat cu ea (dar inca sunt impreuna) si m-a chemat cu el intr-un club de manele (nu fratilor, nu sunt manelist si nici el nu e, doar ca - a venit de la sine, si eu eram trist in felul meu laughing ) ca sa-si astampere nervi. Am venit, si cu inca un prieten (acel coleg de clasa care a fost cu prima fata la care faceam referire). Am ajuns in acel club, insa nu am stat prea mult, nu prea ne placea - acel baiat s-a dus prima data cu un prieten de-al lui. Eu si colegul ne-am dus la prima fata ca s-o chemam afara (in ciuda faptului ca era 3 dimineata pe putin). Am iesit bla bla bla, si colegul a inceput sa se dea pe skate-ul fetei. Eu am inceput sa port un dialog prietenesc cu acea fata, ma simteam foarte bine in prezenta ei (este o fata foarte sincera). Se facuse ziua si m-am dus acasa. Dupa mai putin de o luna ma cheama din nou acel baiat in club ca e un 'eveniment'. Ei s-au strans in gasca (eu inca nu eram si nu sunt din gasca lor, sunt genul de baiat mai retras) si aveau acolo mai multe pahare de tarie. Acel baiat a inceput sa bea, era manga, m-a rugat sa-i beau eu jumatatea de pahar care i-a ramas, eu am baut putin si am aruncat (nu iubesc bautura si nu-mi place sa fiu privit de betiv sau alte chestii). Nu se facuse nici ora 12 si noi trebuie sa-l trimitem intr-un taxi acasa, din cate am inteles a intrat in coma alcoolica, dar s-a trezit rapid. A venit si fata cu care era acel baiat, insa am avut un dialog simplu, m-a intrebat ce s-a intamplat. Fata cu care era a inceput sa-l 'insele' cu un prieten de-al meu, eu am ramas mut (nu ma interesa). Am dat de prima fata de care am mentionat si 'm-a chemat' sa dansez cu ea (era langa mine si m-a ghiontit putin). Am stat pana la final. Ieri ma intalnesc cu ea (eram cu un prieteten din cartier, cautam pe la magazine sa cumparam biciclete), eu eram in autobuz ea afara. Am vorbit pana a plecat de la rond autobuzul (m-a intrebat unde ma duc, etc.) si atunci nu stiu. parca am simtit ca o iubesc (am avut un vis cu ea acum cateva zile, probabil ca subconstient o iubeam de mult - a fost un vis ciudat, ma vedeam impreuna cu ea, prieteni imi ziceau ca ma place si am sarutat-o ). Azi am vorbit cu ea pe facebook, a fost din nou un eveniment insa nu m-am mai dus (a spus ca a fost gol acolo, nu a venit mai nimeni). I-am cerut numarul de telefon si totu e okay, doar ca nu stiu ce sa fac. Nu este orice fata, este o fata inteligenta nu o parasuta gasita la colt.

Acum, cum imi sugerati sa incep? Nu am de unde sa deduc ca ea nu ma place fiindca nu prea ma cunoaste, ma rog.

4 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Am crezut că până la final vei menţiona şi un sărut.Ce faci acum? O suni, o inviţi la un suc, vorbeşti cu ea şi de acolo te descurci tu.

| shadow72 a răspuns:

Scuze...m-am impiedicat putin cand ai spus clasa a6-a si am inceput sa ma cac pe mine de ras cand ai scris "admosfera"
... sper sa ma intelegi

| Astaeparereamea a răspuns:

Fa-ma sa inteleg ceva, ca tare le incurci laughing scrii ceva cu "dupa 4 ani de zile" apoi te intorci iar la cls-7-a, acum ce varsta ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da de ce ai scris atat de putin? rolling on the floor
Este clar ea te place tu o placi deci... este ceva. Acum mai ramane sa aveti o relatie ceva mai serioasa decat pana acum. Da esti sigur de asta? Nu pot sa cred ca nu ti'ai dat si tu seama ca daca va placeti ramane sa mai fiti impreuna. Afla care sunt lucrurile care va plac, iesiti in oras, petreceti mult timp impreuna. Alta solutie nu ai. Bafta.