Da, toti stiu sa critice.
In primul rand intalnitiva si stati de vorba cat mai deschis. Vorbiti serios despre tot ce s-a intamplat. Ea are de dat anumite explicatii.
Intreab`o ce iti ascunde si care este motivul real pentru care nu mai vrea sa fie cu tine.Incearca sa pari calm fara sa simta ca nu o sa intelegi si ca o sa iti faca rau.Acordai incredere.
Iti urez mult noroc!
Aburelile alea de la sfarsit sunt mai enervante. Te-a inselat panarama, nu-i acorda nici o sansa, nu merita. Dupa cate ti-a facut, nu ar trebui sa o mai bagi in seama.
@sclifos e dureros ce ti s a intamplat, parca aceeasi poveste am trecut si eu prin ea, sa le luam pe rand,
1 te a mintit
2 nu te iubeste si cred ca nu te a iubit
3 are pe altcineva
4 ai fost prea ingaduitor si ai crezut in ea, imi pare rau, dar cauta pe altcineva si poate o sa inveti din greseli
Faza cu telefonul a fost misterioasa si acolo cred ca te-a mintit, vorbea cu altcineva. Parerea mea. Oricum daca o iubesti mai dai o sansa, daca vezi ca procedeaza la fel, da-i pace, spune-i in fata si terminati. Bafta
Ai scris un roman aici
cred ca are pe altcineva, sau ii place altcineva sau poate are un alt motiv pentru care vrea sa va despartiti. Poate ai omis sa spui ceva...
Sigur are p altu.nu sta sa plangi dupa ea ca esti frumos si ai toata viata inainte. daca te-a mintit o data asa va face mereu ca stie ca o vei ierta. te pup succes
1. 'esti distrus practic complet'
2. 'pentru ca de obicei eu tot timpul'
eu am impresia ca degeaba te-au batut parintii aia ai tai la cap sa inveti, ca nici sa te exprimi nu poti. m-ai ametit si invartit cu ce ai scris tu aici. nu prea am inteles nimic. serios.
cat despre asa zisa prietena a ta, tu nu vezi ca te prosteste pe fata? merita un sut in cap.
Mutubal întreabă: