El are asupra ta un mare ascendent: tu ai facut primul pas si te-a respins. Acum nu stiu cit mai e la tine atractie si cit e dorinta de a-ti alina orgoliul ranit. Ai vrea sa te placa ca sa-ti dovedesti tie ca esti dezirabila, ca te vrea pe tine in sfirsit. Iti faci tot soiul de vise si scenarii si traiesti mai mult din ipoteze si probabilitati.
Ai gresit ca i-ai spus mai mult decit trebuia. Asta trebuie s-o faca baiatul; o spun si o s-o tot repet.
Desi va vedeti atit de des, incearca sa ti-l scoti din minte. Tot ce faci acum se centreaza doar pe cum ai putea sa-i placi. Nu cuceresti pe nimeni daca nu poate fi cucerit.
Fii mai naturala si simte-te bine in pielea ta. Si priveste in jur la altii!
p.s. Altadata incearca sa sintetizezi ce scrii, se pierde esenta asa.
Nici el nu stie ce vrea, e incert. Asa e la inceput, posibil nu a mai avut prietena pana acum si nu stie ce sa faca.Cei zice daca iti spune poate ii tragi teapa si nu mai vrea daca nu iti spune poate te duci tu la el... oricum cu oameni ca el nu stii cum sa procedezi. Parerea mea e sa iti vezi de viata si sal lasi in soarta lui.
PS: chiarca ai scris roman aici de la ultima carte citita nu am mai vazut atatea randuri la un loc=)
Ma bucur ca dragele nostre colege te-au ajutat. Presupun ca au trecut pintr-o astfel de situatie si asta e cea mai buna rezolvare pe care au gasit-o.
Indiferent... daca te va vrea va veni dupa tine. Daca totusi e genul timid, sa nu te astepti ca o va face direct, niciodata. Iti spun din proprie experienta.
Interesant.
Mi se pare ca l-ai speriat putin pe tip cand i-ai spus ca il placi, probabil pentru ca nu se astepta. Din moment ce a spus ca te vede ca pe o prietena, e clar ca doar asa te vedea. Sau poate nu avea curajul sa recunoasca, cine stie.
Oricum, din moment ce prietenul lui stia ca tu i-ai zis ca il placi, e clar ca tipul nu a tratat subiectul cu indiferenta si probabil i-a cerut vreun fel de sfat prietenului sau.
Ah, si daca tipul roseste de fiecare data cand te vede sau cand vrea sa-ti zica ceva inseamna ca e rusinos si nu prea e obisnuit sa vorbeasca cu fetele. Sau poate pur si simplu il intimitezi fara sa-ti dai seama.
Deci, eu zic sa stai linistita si sa nu-i mai acorzi asa multa atentie. Nu stiu de ce te intereseaza asa mult parerea lui sau chiar si a altora despre tine. Atat timp cat tu te simti bine cu tine totul e ok. E normal sa te simti putin aiurea de fiecare data cand il vezi, pentru ca ai sentimente pentru el si mai ales pentru ca intr-un fel ai fost refuzata, dar trebuie sa-ti continui viata, iar aici ma refer sa incepi sa te mai uiti si dupa alti baieti care ar putea sa te placa si sa nu-i mai acorzi asa multa atentie tipul care nu stie ce vrea. Insa, daca vrei sa fii impacata cu tine ai putea sa incepi o conversatie cu el in care sa-l intrebi lucruri la care nu ai raspunsul, gen de ce roseste si nu reuseste sa scoata 2 vorbe. Sau chiar sa faci pe tupeista si sa-l intrebi: "Mi se pare mie sau de multe ori ma privesti foarte insistent?"
Pana la urma nu ai nimic de pierdut. Daca nici dupa ce ai o conversatie cu el nu e in stare sa vorbeasca nimic concret, atunci sigur vei putea sa-l lasi sa fie de domeniul trecutul. Esti la liceu acum, iar in liceu vei putea intalni multi alti baieti care stiu ce vor de la o fata.
Succes, ce sa zic.