| LOV3_2068 a întrebat:

Nici nu stiu cum sa incep sa va povestesc povestea mea de dragoste! sad Eu sunt impreuna cu un baiat de 3 ani facem de pasti in fine! Faza este ca eu am 14 ani si el are 19 ani, stiu este o diferenta mare de anii! Dar eu il iubesc prea mult si nu vreau sa ma despart de el dar aici apare problema pentru ca el de la o perioada imi cere sa o fac sex cu el... Dar eu nu sunt pregatita de asa ceva! Inca de la inceputul relatiei am acceptat dintr-o tampenie ca el sa mai umble cu altele doar pentru sex pentru ca ma inteles ca eu sunt mica si nu pot dar de cand am inceput sa tin la el ma deranjeaza lucrul acesta enorm! sad Si chiar aseara am vorbit cu el, s-a despartit de una pe care o tine anume pentru asa ceva de mai de mult si el mi-a spus ca el vrea sa se cuminteasca dar daca ii voi da ce cere el daca nu iar va incepe sa umble aiurea! Si sincer poate eu as face lucrul acesta pentru ca il iubesc dar mai mult mult sunt decisa sa nu o fac pentru ca stiu ca sunt mica si ca nu sunt pregatita de asa ceva! Dar m-am gandit ca daca nu voi face lucrul acesta il voi pierde poate se va indragostii de una care se zice in " ca o foloseste si ma va parasi crying! Mai este o problema pentru ca la noi este vorba si de distanta el sta la sat la bunici mei. Si ma mai si enerveaza si lumea asta bagaciosaa daca afla unu din sat ca ii cu una repede se duce la mine sa-mi spuna si eu trebuie sa ma prefac de genu ca nu stiam ca el ma inseala dar de fapt el imi zice mie de ralatiile lui! Si daca ar fi sa zicem ca o fac este distanta cum ziceam el poate imi zice ca nu o sa mai umble dar eu nu am de unde sa stiu pentru ca nu merg chiar in fiecare sfarsit de saptamana crying... Poate face asa si cu mine cum facea cu alea care le mintea si imi este frica! Chiar nu stiu ce sa fac sad m-am saturat sa umble cu altele dar nici nu pot sa ma despart de el as suferii enorm straight facestraight facestraight face Va rog frumos dati-mi idei si sfaturi bune si nu o luati in bataie de joc! Dau fundoi celui mai bun raspuns la restul voturi! Cu stima Bianca :*:*:*

Răspuns Câştigător
| RXN a răspuns:

La 11 ani nu ar fi trebuit sa ai relatii, cu atat mai putin cu tipi de 16 ani.Cam acelasi lucru pot spune si acum, la 14 ani nu e tocmai ok sa ai relatii cu tipi asa in varsta.Tu cand vei fi pregatita sa-ti incepi viata sexuala, pe la 17-18 ani, el va avea deja vreo 23 de ani.Atunci diferenta va fi cat se poate de in regula,dar ce fel de relatie ati avut voi pana in momentul ala,daca el a umblat cu alte n tipe,doar pentru sex?
La urma urmei,mare parte din vina iti apartine,stii cum se spune,nu intra in hora,daca nu stii sa joci.
Sfatul meu e sa-l lasi in pace si sa traiesti relatiile asa cum se traiesc la varsta ta,fara sex si alte presiuni,pentru ca nu e timpul si nici nu are rost. Aveti si o relatie la distanta,te si inseala,tu nu-i poti oferi ce vrea, relatia voastra are deja multe goluri si nu cred ca-ti provoaca asa mare placere situatia asta.
Nu stiu ce e intre voi, dar o relatie de genul asta nu o sa tina mai mult ca sigur.Nu stiu daca el te-as folosi si apoi te-as parasi, dar pentru tine nu e indicat din punct de vedere medical sa-ti incepi viata sexuala acum, iar el nu cred ca e omul ideal.
Gandeste-te la viata ta si la viata lui.Pur si simplu nu o sa va mearga impreuna.Cauta pe cineva de varsta ta, cu care sa ai puncte in comun si traieste-ti copilaria.Pentru sex si relatii complicate ai timp din plin mai tarziu.happy

3 răspunsuri:
| Galiutza a răspuns:

Eu am 15 ani acum, viata mea sexuala mi-am inceputo tot la 14, nu a fost rau,doar stii nu e rau sa o incepi devreme,insa trebuie sa fii pregatita si moral si fizic, si trebuie neaparat sa te protejezi, daca de 3 ani deja sinteti impreuna atunci dupa parerea mea este destul de normal baiatul sa-ti ceara asta,si stii poate ar trebuie sa accepti! aste e parerea mea,insa este ceva... pune-i o conditie sa nu mai fie cu alte fete, daca ar face sex cu tine si inca cu alte fete, mah.e urit de tot situatia! Bafta. pupic!:*

| MBAAA a răspuns:

Hmm, eu la 11 ani nici nu ma gandeam la asa ceva, nici atat cu un baiat care pe timpul ala avea 16 ani. In fine, revenind la problema ta, am inteles ca il iubesti, insa cum poti suporta ca el sa umble cu altele cand stie foarte bine ca tu esti iubita lui? Il lasi prea mult sa`si faca de cap si nu e bine. Ar fi fost mai ok daca stateati amandoi in aceeasi localitate, asa il puteai spiona sa vezi ce face sau ceva de genu...insa dupa spusele tale am inteles ca exista o distanta intre voi doi, ceea ce nu e de bine, deoarece el stiind ca tu nu prea ai cum sa afli ce face el, o sa continue sa o mai faca cu cine stie cate alte fete. Iti dau un sfat: oricat de mult il iubesti, daca mai continua asa, desparte`te de el pentru ca nu merita. Ori asteapta ca tu sa fi pregatita sa faci sex cu el, ori ia prima tipa de pe strada pentru a`si satisface placerile si nu tine cont ca acolo undeva este o fata care chiar il iubeste. Acum, tu decizi. Bafta!

| mariuscristi a răspuns:

Pedofil. si u ar trebui sa iti vezi de Eminescu ce se preda la scoala nu sa umbli dupa p...