Intr-adevar nu a avut doar asta in cap daca sunteti impreuna de 3 ani. nici un baiat nu ar fi stat atata timp cu o fata daca avea doar asta in cap! E clar ca te iubeste! Insa, ca iti zicea ca s-a despartit de una care o tinea pentru relatii intime eu nu cred! Cred ca spuneaa asta, ca sa te motiveze pe tine sa faci tu sex cu el!
Te inteleg perfect! atat eu,cat multe fete d p TPU am facut-o doar pentru a nu-l pierde pe respectivul.
nu bianca,din cate vad nu are rost sa-ti pierzi virginitatea! nu te iubeste! daca te-ar iubi nu ti-ar sp cu cine umbla,la cine ****,ca sa nu-ti faca tie rau! pe cand el pe zi c trece, continua din rau in mai rau.
daca nu vrei sa te despartzi de el n-o face, te intalnesti cu el de cate ori mergi la tara! nu te-ai gandit niciodata sa incerci sa-ti cautzi unu la oras? asa ti-l scoti din cap!
succes!
Buna Bianca. Acuma depidne si de tine daca esti pregatita... Dar eu nu stateam 2 luni cu o fata fara a intretine relati sexuale, nu totul se bazeaza pe sex, dar asta tine relatia foarte bine, Si cred ca daca ai sa o faci o sa fie alta relatie intre voi, si este posibil sa nu te insele. Tine minte are 19 ani si are si el nevoie de o femeie.
Acuma tu sti daca chiar ti la el si ai incredere, fa-o Dar daca nu nu
Succes.
Ciao
Draga mea, imi pare sincer rau ca la 14 ani treci prin asa ceva. Sincer iti spun, de aici se nasc multe lucruri, multe lucruri ce te vor afecta in viitor. Dar revenind la ceea ce te "doare" pe tine. Draga mea, ai 14 ani. Gandeste-te ca el are 19. E clar ca are asteptari mult mai multe de la tine. In primul rand, tu esti minora. Gandeste-te daca afla ai tai ca ai relatii cu el, el poate intra la inchisoare pentru corupere de minori. In al doilea rand, daca nu esti pregatita nu ai de ce sa o faci. Crede-ma ca nu este singurul baiat! Sunt 3 ani ce-i drept, dar. nu poti continua asa. Si ai gresit cand i-ai permis sa mearga si la alte fete. Pai, el vrea o relatie doar pentru sex? Mie imi ridica multe semne de intrebare. Ideea e ca, tu inca sti micuta si nu ai de unde sa stii. Poate ai putea sa-i explici mamei tale despre chestia asta cu relatiile sexuale. Ea niciodata nu iti va spune cu rautate sau nu iti va da sfaturi care sa iti faca rau. E mama ta! 9 luni te-a purtat in pantecele ei! Ea a suferit cand erai bolnava, cand treceai prin momente mai grele. Deci, ar trebui sa-i spui si ei. Cat despre prietenul tau... mie asa mi-a lasat impresia din tot ce ai scris aici! El vrea relatia doar pentru sex. Ai putea sa vorbesti cu el, sa-i spui ce riscuri pot exista si... tu esti capabila sa iti asumi responsabilitatea? Daca se intampla ceva in timp ce voi o faceti? Se poate sparge! Nu ai de unde sa stii ce se poate intampla! Asa ca, gandeste-te bine inainte sa o vrei sa o faci.
bafta
Daca tu acum ai 14...si te intilnesti 3 ani.inseamna ca esti cu el de la 11 parerea meaa este ca el tea folosit pur si simplu.real unul de 19 nu poate sa iubeaska una de 14.si inca daca a mai fost pe la altete.
fato ai 14.chiar nu intelegi ca viatai inainte? si ca iti trebuie baieti de virsta ta...si ca baiesti ca el mai sunt...
Inteleg ca este baiat dar cel mai important lucru pentru el ar fi ca tu sa i te daruiesti din dragoste. Daca tu simti ca nu esti pregatita nici macar sa nu incerci.Sa presupunem ca poate dupa ce te i vei darui el nu se va cuminti si va umbla in continuare cu alte fete.Nu o sa iti faca mult mai mult rau? Incearca sa-i explici ca nu esti pregatita si nu ai varsta necesara pentru a intretine o relatie sexuala. Daca nu va fi de acord inseamna ca acesti 3 ani a stat cu tine doar ca tu sa i te daruiesti.Fa ce-ti spune inima poate e cel mai bun lucru. Bafta!
Nu cred ca e o idee buna sa o faci cu el de la varsta asta,te va folosi cum le-a folosit si pe celelalte, la varsta asta nu ai nevoie de un baiat care sa-ti ceara sa te culci cu el, ai nevoie de un baiat care sa te iubeasca si sa-ti arate dragostea.Si diferenta de varsta e devina deoarece la aceasta varsta baietii doar asta isi odresc de la fete. Dupa parerea mea ar fi mai bine sa il lasi, sa nu te culci cu el ca apoi iti va parea rau, ai o viata inainte nu e el singurul baiat de pe pamant...inainte de a lua o decizie gadeste'te bine succes:*
Am si eu o relatie asemanatoare doar ca prietena mea are 16 ani si eu 20, categoric nu daca nu esti pregatita, daca te iubeste cu adevarat nu sar duce la alta cel putin eu ma pot aptine si ma uit la dispret la fetele care mar dori in pat cu ele, la mine relatiea e de 1 an jumate si stiu ca o iubesc si nu mai vreau pe nimeni in afara de ea, tu ar trebui sa intelegi ca daca el te iubeste cu adevarat si merita asta nu te va impune niciodata si nu va sta cu tine pentru a face sex, nu cred ca merita dupa parerea mea, cel mai bine ar fi sa inceteze sa se vada cu altele si sati arate tie ca te vrea doar pr tine si te iubeste indiferent de situatie, asa cred ca iti va obtine increderea si veti construi o relatie frumoasa, dar daca te iubeste cu adevarat te va astepta fara sa plece, eu sunt baiat si iti pot spune ca se poate de rezistat si fara relatii, de dragul unei persoane.
Intretinerea de relatii sexuale cu pesoane sun 15 ani constituie infractiune chiar daca este cu consimtamtul aceseia.
Pai poti sa nu o faci cu el. adica totusi la 14 ani vor mai fi si alti baieti... daca te iubeste iti va respecta aceasta dorinta tinand cont ca a mai facut-o cu altele pana acum, iar pe tine te-ar putea pastra ca iubita oficiala iar pe celalalte mici aventuri pentru a-si satura apetitu. deci eu zic sa nu o faci, e mai bine asa. acum faci cum crezi. succces :*.
Salut. Nu stiu ce sa spun.cand am citit ca ai doar 14 si sunteti de 3 ani impreuna m-am cam speriat.adica tu esti cu el de la 11? destul de aiurea sa zicem adica ma rog eu la 11 ani nu.intelegi? ma rog nu judec doarr am subliniat acest lucru. Nu vreau sa te ranesc dar cred ca nu te iubeste si te tine ca pe sa zicem. rezerva? Frate. la 14 ani, ca intre fete fie vba, esti foarte mica pentru a iti incepe viata sexuala cred eu. si mai cred ca esti genul acela care 'ooh nu pot trai fara el il iubesc f mult as fi in stare s-o fac pentru a nu-l pierde'. asta este doar un pretext . Este adv, poate il iubesti dar daca si el te-ar iubi te-ar astepta.nu conteaza cat. Nu ti-ar impune tot felul de tampenii. In plus, CU MAI MULTE FETE?! Chiar daca este 'taken'?! serios?! sa ma pupee undeva tehehe. Pupicei si ai grija ce faci si pe cine iubesti :*
Hey :* si pe mine ma cheama tot Bianca si am tot 14 ani! si eu am iubit si la fel e de la tara ma duc sambata si duminica mereu! ce concidenta :o! si eu il iubesc, si el umbla cu altele.pentru ca eu nu vreau sa o fac cu el...dar am ramas tot impreuna.eu zic sa nu faci nimic, pentru ca o sa iti para rau dupa! nu face asta chiar daca il iubesti, nu merita! el poate sa se foloseasca de tine.ai grija iti urez mult succes:* ia id-ul meu: id. original97 add sa vb mai multe te pup :*
Sunt baiat si.asculta'ma.esti mica si nu vrei sa faci asta pentru 1 baiat, mai gasesti ca no:p
ai tot timpul inainte sa gasesti baieti care sa'i iubesti...si o sa regreti daca nu ma asculti :p.
Bananacantareata87 întreabă: