Are probleme la cap cred eu? trebuie sa ii zici cuiva mai mare in care poti avea incredere(daca nu poti parintilor) si sa te ajute. daca te-a amenintat k te bate nu e de jucat cu un asa nebun. ai grija!
Ce nenorocit, cum poti sa stai cu un asemenea baiat, nu are dreptul sa iti faca asa ceva, te-a facut de ras, bataia nu e iubire da-l dreacu sunt baieti la tot pasul, nu e singurul baiat din lume, poate sa aiba ce-o avea renunta la el, nu are ce sa iti faca nu te teme de el fi puternica nici un jegos nu are dreptul sa dea in tine si sa te judece. app te-ai culcat cu el?
Vai de capu meu! Am mai spus vorba asta de nu stiu cate ori! Un baiat daca iubeste o fata nu ar trebuie nici sa o atinga cu un deget.De fapt stie toata lumea! In locul tau i-am spune cuiva mai mare, care sa ma bazez ca ma apara, asa am patit si eu in Romania dar noroc ca verisorul meu era de la politie si l-am denuntat apoi la speriat un pic si gata nici nu ma mai baga in seama.
Fata esti nebuna.Da-l dracu de idiot cum sa-i permiti sa te loveasca. Daca nu te lasa in pace spune-le parintilor si cere ajutorul politiei.I se va interzice sa se mai apropie de tine!
Bafta!
Sfatul meu:Scapa cat mai repede de baiatul asta.Fa-ti un prieten care sa te respecte si sa aiba grija de tine.Si tot odata sa-l poata tina la distanta pe EXul.Ai grija caci nu-i de joaca cu asemenea nebuni.Se poate agrava.
Multa bafta!
Ar trebuie sa te desparti de el si sa pui pe cineva sa il invete minte...si dupa o sa te lase in pace...garantez eu
Suna naibii la politie sau fa ceva sa nu te mai ameninte - in cazul in care nu il iubesti ( varianta logica )
In cazul in care inca il iubesti ( situatie ilogica ) ar trebui sa te impusti ( raspuns logic ).
Eu nu inteleg baietii astia, de fapt animalele astea care dau intr-o fata.Adica sunt si eu baiat, dar niciodata nu as putea sa dau intr-o fata oarecare, mai ales intr-o fata pe care o iubesc.Da ce cred, ca sunt mai interesanti, se cred mai barbati? Eu in locul tau nu mai stateam cu el din secunda urmatoare odata ce ma lovea. Poate ai si tu prieteni mai mari care pot sa il potoleasca pe "masculul alpha". Oricum, scapa de el cat mai repede si gasescte altul ca sunt convins ca sunt si altii care asteapta...
Am incercat de multe ori sa ma despart de el si de fiecare data ne-am impacat...l-am iertat de fiecare data, mereu zice ca se schimba ca nu o sa mai dea in mine. deja e a 4 oara cand ii zic ca nu vreau sa mai stau cu el si da in mine
Ar fi bine sal parasaesti cat mai repede ca dupa aceea se agraveaza situatia, bine ar fi sa vorbesti cu cineva mai mare care te poate ajuta si sal sperie putin pe baiatu ala.
Nu cred ca ar trebui sa mai stai cu el, intr-un fel sau altul el te-a amenintat!
El pare a fi un combinator de adidasi si tie fetito asa iti si trebuie, sa-ti fie invatatura de minte si de alta data sa te mai combini cu de astia.o sa scapi tu de el nu-ti fa griji
00Andreea008 întreabă: