anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nici nu stiu cum sa pun aceasta intrebare... Exista o fata pe care o plac atat de mult si totusi o urasc la fel de mult. Nici nu stiu ce sa cred: ea s-a comportat destul de dragut cu mine la inceput, dar sa spunem ca "destinul ne-a fortat sa devenim inamici". Vreau sa subliniez ca nu e ca si cum am fi fost vreodata impreuna.
In fine, amandoi ne barfim unii pe altii prietenilor nostri pe la spate, iar pe fata ne evitam (si e foarte penibil, din moment ce amandoi parem ca incercam sa-l privim pe celalalt ca pe o persoana "imatura", cand acesta intoarce spatele).
Cum sa ies dintr-o astfel de situatie. Nu vreau sa fie asa, dar nu ma lasa orgoliul sa ma duc si sa-i cer, pur si simplu, sa facem pace, mai ales ca nu e ca si cum ar fi vina mea (si nici a ei nu e).

Răspuns Câştigător
| AsYou a răspuns:

Daca vei continua asa,nu o sa realizezi nimic,du-te si vorbeste-i, si daca nu poti sa o faci fata in fata, fa-o pe mess(asta in caz daca ai id-ul ei, sau afla-l de undeva), sau prin alte modalitatie de comunicare care te fac sa te simti mai bine.Si daca dupa ce i vei spune tot ce simti, ea va rade sau alte chestii, spune-i ca doar ai facut misto de ea, si nu iti vei pata nici orgoliul ala.

16 răspunsuri:
| KiddSimo a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa lasi orgoliul la o parte si in plus de asta nici n`am inteles bine intrebarea ta.M`am blocat undeva la :"exista o fata pe care o plac dar totusi o urasc"...hmm..cred ca ar trebui sa spui clar de ce o placi si de ce o urasti.Ca noi sa putem sa-ti dam un sfat..Singurul sfat pe care ti`l pot oferi momentan este acela ca orgoliul nu e bun deloc, mai ales cand e vorba de o fata.Dar in acelasi timp iti spun ca totul depinde de divergentele dintre voi, asa ca fa bine si spune ce ti-a facut!

Răspuns utilizator avertizat
| Adryan17 a răspuns:

Pai, pentru inceput inceteaza sa o mai barfesti. Ea poate afla barfele si de asta te vorbeste de rau pe la spate. Daca ai incetat, dar ea continua, atunci faci pe vinovatul, o intrebi ce are cu tine si de ce se comporta asa...incearca sa nu o mai eviti pe fata, discuta cu ea si clarifica situatia. Daca esti indragostit de ea si nu clarifici repede asta, s-ar putea sa suferi....in final iti zic ca cele mai frumoase iubiri se nasc din conflicte (cazul meu)..iti urez multa baftahappy

| AdyAdeluş a răspuns:

Buna! De ce sa nu faci tu primul pas. Fetele sunt foarte orgolioase si destul de increzute(din experienta)si au asteptari imense de la un baiat fie cel mai rau dusman.Incearca sa vorbesti cu ea cand o intalnesti:azi-Buna!, maine:Ce mai faci? si asa mai departe.Succes! O seara placuta in continuare!

| neutrino a răspuns:

Daca esti orgolios, ramai cu orgoliul tau si cu buza umflata.

| Ex89 a răspuns:

Pai nu trebuie sa faci mare lucru, nu o mai barfii chiar daca ea te barfeste, cand va intalniti afiseaza si tu un zambet dragut chiar daca iti intoarce spatele, daca prinzi ocazia incearca sa intri in vorba cu ea, peste ceva timp ea va observa ca vrei sa faci pace si se va comporta si ea normal.

| AsYou a răspuns:

Hmm...ce prostesc, fugi-ti amandoi de sentimentele voastre, chiar daca ar fi un motiv intemeiat ca voi doi sa va urati asta nu inseamna ca trebuie sa va comportati ca niste copii.Tu o barfesti, ea te barfeste...iar cauza sunteti tot voi.Fi barbat si trage-o intr-un loc mai retras si spune-i fetei ce ai pe inima,poate ca si ea simte acelasi lucru,si incercati sa va rezolvati problemele.E ca si cum aveti amandoi doua fete,cum ai spus si tu pe spate va barfiti si pe fata va evitati,ce naiba e asta? dati dovada de imaturitate, cum am mai spus vorbeste cu ea ce conteaza orgoliul ala nenorocit, daca voi doi o sa va intelegeti tu o sa te simti mai bine si ea la fel, in final o sa deveniti prieteni si mai mult.Un sfat mai potrivit, Schimba-ti destinul!

| AsYou a răspuns (pentru ßirGagaWelch):

Da,ar trebui sa fi spus si asta in descrierea situatiei, de aceea nu imi voi schimba parerea, eu cred ca nu trebuie sa o urasti pe saraca fata din cauza unui "prost" si chiar daca si ea s-a suparat de parerea ta pentru acel baiat, amandoi ajungand sa va urati din cauza aceluia.Eu iti sugerez sa vorbesti cu ea chiar daca iti vei pata putin orgoliul,spune-i ca nu trebuia sa incepeti lucrurile asa mergand doar stramb mereu,poate ea va intelege ca nu ai nimic cu ea si ca din cauza urei tale puternice pentru acel baiat te-ai enervat si ai facut un pas gresit fata de impresia pe care ti-a dat-o la inceput,chiar daca si ea a ajuns sa te barfeasca,presupun ca ea facand asta doar pentru ca s-a simtit atacata la adresa ei de catre tine,si sti si tu cum sunt fetele din ziua de astazi,riposteaza incercand sa isi pastreze demnitatea,in continuare explicandu-i tot ce s-a intamplat,fata v-a intelege cu adevarat situatia, deoarece cum ai spus si tu ca la inceput s-a purtat dragut cu tine, asta inseamna ca si ea simte ceva pentru tine si v-a intelege mai usor, in final ajungand la un compromis intre voi doi, iti garantez ca ve-ti deveni prieteni buni sau chiar mai mult.

Inteleg ca treci print-o situatie dificila, adica iti trec prin cap o gramada de intrebari cum ar fi:Si daca nu ea simte la fel? sau Daca nu ma va lua in serios? dar nu o sa stii niciodata daca nu incerci, si daca este asa cum zici tu o fire simpatica si sociabila atunci te va intelege si va ve-ti rezolva problemele, chiar daca de la o scara de la 1 la 10 ( care va fi 2) ea nu simte acelasi lucru tu macar ai avut curajul sa faci primul pas,uite poti sa te duci la ea si sa faci cum am zis eu,adica undeva mai retras,fara nimeni, si spune-i tot ce ai tu pe inima si ce vrei sa rezolvi cu ea, cere-i un singur lucru, sa nu va mai comportati ca niste copii si sa terminati cu asta, pana la urma amandoi ati gresit.Tot ce pot sa iti garantez, este ca voi doi va ve-ti simti mai bine dupa asta, si poate ve-ti deveni prieteni.Fi barbat!
P.S Daca ti-au placut raspunsurile mele, si daca crezi tu ca merit o funda, atunci nu ezita...Sau poti sa iti spui in continuare off-urile si problemele iar eu iti voi raspunde cum cred eu ca e mai bine.
Succes!

Ai dreptate, am cautat foarte multe lucruri despre rac, si in unele definitii chiar au avut dreptate.Si ti-am mai spus vorbeste cu ea,nu ai sa stii niciodata daca nu incerci, nu-ti fie teama ca ea nu simte la fel, doar spune-i ce te apasa, o sa te simti mult mai bine, nu te mai gandi doar la lucrurile rele care se vor intampla daca i spui.

Daca vei continua asa,nu o sa realizezi nimic,du-te si vorbeste-i, si daca nu poti sa o faci fata in fata, fa-o pe mess(asta in caz daca ai id-ul ei, sau afla-l de undeva), sau prin alte modalitatie de comunicare care te fac sa te simti mai bine.Si daca dupa ce i vei spune tot ce simti, ea va rade sau alte chestii, spune-i ca doar ai facut misto de ea, si nu iti vei pata nici orgoliul ala.