| mafiaa a întrebat:

Nici nu stiu de unde sa incep... Prietena mea a fost colega de facultate cu un tigan care a crescut la un centru de plasament, parasit de mic de parinti. Dupa ce au terminat facultatea, el s-a angajat primul si i-a pus o pila si prietenei mele care a fost angajata si ea. Anul acesta, de ziua ei, l-a invitat la ea acasa, adica la vreo 200km de orasul cu facultatea si locul de munca, a dormit la ea, eu am dormit la mine. Bineinteles ca au venit cu mine acasa pentru ca eu stau in zona. Am inchiriat o pensiune la munte de revelion, bineinteles ca a fost invitat si el (n-am nimic impotriva pentru ca si-a facut revelionul doar in centrul de plasament). Acum 2 nopti, au iesit amandoi in club cu inca o colega de munca, a ajuns acasa la 6 dimineata. I-am explicat ca nu mi se pare normal sa mearga in club fara mine, oriunde altundeva dar nu in club. Apoi, aflu in aceeasi zi ca e iar invitat la ea la tara ca taie porcul si el nu a participat niciodata la asa ceva. Apoi (la o zi dupa ce i-am explicat ca exagereaza cu acest coleg de facultate si de munca), pe grupul facut pentru cei de revelion, am intrebat daca vor sa mergem la un film, am mers la film toti si cand ne-am urcat in masina sa o duc la camin (e la master si inca sta la camin) aflu ca el doarme la ea ca nu mai are cu ce sa ajunga acasa la acea ora, m-a intrebat si pe mine daca raman si eu si am ramas. Dar daca nu acceptam, daca aveam altceva de facut, dormea cu ea, nu? Colega de camera nu era acasa, deci din fericire nu si in acelasi pat. Mie personal mi se pare o scena din filmele cu prosti. Sunt eu bolnav psihic, exagerez eu?

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Nu exagerezi. Este lipsa de repsect fata de relatia voastra ca ea sa il implice pe el in activitati in care tu nu esti implicat. Eu nu as accepta ca al meu sa doarma cu vreuna, sa mearga la evenimente fara mine sau sa faca activitati de genul taiatul porcului cu alta si nu cu mine. WTF? Pai eu ce mai sunt?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ti.ai produs un film cu regie antica. Vroiai sai dai sub coada tu?

| Adry05 a răspuns:

Chiar exagerează, sincer. Ori simte ceva pentru el ori chiar il vede ca pe o prietenă fată. Oricum ar fi e prea mult și ar trebui să pui picioru în prag

| ancaval a răspuns:

Gata. Fiecare cu viața lui. Așa ar fi corect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare prea de tot. Prietenii ca prietenii, dar nu au și ei o limită? Eu nu aș accepta ca iubitul meu să piardă timpul cu te miri cine, în loc să stea cu mine.

| IonutzMariusz a răspuns:

Cam scenariul tău l-am pățit și eu 100%, da sigur poți să încerci să discuți cu ea treaba asta însă fără rezultat. Tot pe a ei o va ține cum că sunt prieteni buni! Ideea este așa, nu există prietenie între o femeie și un bărbat! (E relație fie sau nu cu beneficii). În final eu am prins-o la el acasă când și-o trăgeau norocul meu a fost aplicația de pe iphone și că idiotul nu a încuiat ușa, dar na! Așa că dacă tu simți poți să te desparți după aceea va fi mai greu mai ales dacă cine știe cum îi prinzi

| gaagaga a răspuns:

N-am citit zi mai pe scurt data viitoare

| bursucdragut a răspuns:

Aici nu e problema dacă te înșală sau nu. Aici e doar problema ta. Gândește-te de ce a ales sa petreacă atât de mult timp cu el și nu cu tine care ești,, prietenul" ei. Mie mi se pare ca tu ești cel care greșește.Ar fi trebuit sa dormi tu cu ea și el singur. Ori ești paranoic ori chiar ai dreptate și e ceva la mijloc între ei.Dar înclin mai mult spre prima varianta. Eu zic sa ii spui sa nu mai petreacă atât de mult timp cu el ca nu e sora lui sau prietena lui.Si lui spune-i sa nu va mai contacteze ca nu îți face placere prezenta lui, asta reiese din ce ai scris ca nu îl agreezi.

| mafiaa explică (pentru bursucdragut):

Nu e vorba de inselat, eu o iau ca lipsa de respect față de mine.