E doar o provocare pentru ei.E natura barbatului sa reactioneze la provocari, lucruri neobijnuite.Curiozitatea lor sexuala ii duce departe.
Le place pentru ca acolo e mai stramt iar altora poate le face placere sa se manjeasca si cu rahat sau sa se infecteze...
Mie unul mi se pare chiar dezgustator...sunt de parere ca gaura aia nu e pentru sex...imi sunt suficiente normal si oral.
De ce zici "barbatilor".
Daca vad si eu o traseista pe autostrada, crezi ca ar fi normal sa intru pe net si sa zic "de ce le place femeilor sa fie c*rve pe autostrada?".
Cine te poate ajuta? Ia-l pe unu caruia ii place, dati chilotii jos, apoi intreaba-l de ce ii place.
Este altfel, este frunctul interzis, cat despre daca ai sau nu de castigat, acolo sunt mai multe terminati nervoase decat dincolo, si daca baiatul se pricepe, orgasmul anal este mai intens decat cel vaginal, de intensitate asemanatoare cu cel clitoridian
E doar o fantezie supraestimata. ai fi surprinsa sa vezi cati barbati deteste idea.
Pai in cazul meu nici nu se poata pune problema... iubitului meu ii place...atat de mult incat a inceput sa ma dispere
Nu ai de caştigat chia nimic. E doar obsesia si placerea. Sau, sunt unii baieti/barbati care dupa ce au facut.o cu o fata, merg la prietenii lor si se lauda ca au f****o pe aia. e un gest foarte urat. :*
Si apoi, poate ca fata sufera, pentru ca poate la iubit pe acel baiat. Si el si.a batut joc de ea
De ce consideri ca sexul anal este ceva injositor?
Si on topic : Barbatilor le place pentru ca gaura anala este mult mai stramta decat vaginul ..deci normal este o presiune mai mare pe penisul lor si se excita mai tare. Plus ca nu se lubrifica natural f mult si nici nu se relaxeaza atat de repede ca vaginul
Asta e doar o prostir..baietilor leplac or ce fel de sex dar nici domnisoarelor nu poti spune ca nu le plac. dupa placerile cuplului
SEXUL ANAL, ESTE CHIAR FF FOLOSITOR. PREVINE APARITIA COPIILOR.deci fetelor mai bine nu wa mai plangeti! decat cu burta pana la gura mai bine indurati!
AlexEjmecheru întreabă: