| RAY a întrebat:

Niciun bărbat nu ar sta cu o femeie daca ea nu accepta Sex?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Nu, n-ar sta.
Întrebarea e foarte clară chiar dacă nu toată lumea a înțeles-o.
E vorba de bărbați și femei. Nu de băieți și fete.
Nu se pune problema că ar fi virgină (n-a mai fi femeie)
Nu se pune problema că ar avea vreo problemă de sănătate (pentru că a spus "ea nu acceptă" nu "ea nu ar putea")
Deci dacă e vorba de un bărbat și o femeie ar trebui să existe un motiv foarte bine argumentat pentru care ea ar refuza contactul fizic.
Altfel, bineînțeles că n-ar sta cu ea.

| RAY explică (pentru Hammurabi):

Faza e ca nu pot sa nu isi dau dreptate

32 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ba da, cu condiția ca minimum unul dintre ei să fie homo și relația una de conveniență.

| Freya1 a răspuns:

Bai poate ca nu.
Cu toate ca eu cand l-am intrebat pe prietenul meu daca doamne fereste as avea ceva probleme si nu as mai putea... ar ramane cu mine a zis da, si ca daca nu s-ar putea stapani ca deh e om ar face ceva in privinta asta (sa nu i se mai ridice, sa nu mai poata nici el etc)
Pai nu stiu daca asa ar face sau era doar dragut big grin.
Si acum vorbind despre a nu vrea sa faci sex pur si simplu cred ca e ciudat.Adica daca esti cu cineva, ai varsta potrivita si se presupune ca va iubiti nu prea ai de ce sa nu vrei, decat daca nu te atrage sau nu il iubesti si atunci e clar ca un barbat nu ar mai sta cu o asemnea femeie daca ea nu simte nimic.

| RAY explică (pentru Freya1):

Eu cred ca voi chiar va iubiti cu adevarat sincer, pentru ca isi dovedeste asta mereu

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Da.Am trecut ptin multe impreuna si de aceia spun ca nu stiu cum poti ca om indiferent ca esti femeie sau barbat sa nu te culci cu partenerul daca sunt sentimente.

| RAY explică (pentru Freya1):

Alti barbati ar fi fugit de cineva ca tine, ca uni fug de probleme, necazuri, chesti de astea

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Da stiu, de aceia incerc sa fiu cat de bine pot si sa merg inainte sa il pot ajuta. Daca nu era relatia cu el probabil ca ma deplasam, nu mai speram ca toate o sa se indrepte, ca o sa fie bine pentru ca eram singura si ma demoralizam.Da asa daca vad ca e langa mine si ma iubeste simt nevoia sa lupt si sa fiu ok, uite si acum de cand am facut intinderea asta la genunchi nu am iesit din casa ca aveam atacuri de panica, nu puteam sa ies singura sau cu o prietena ca nu ma bazam ca pot.De cand a venit am inceput sa ies, sa merg am mers 3 km intr-o zi dupa 2 saptamani de stat in casa ca sa ajung la el, mi-am facut curaj si asa incet cum am putut am mers.Acum a luat o masina sa imi fie mai usor sa nu ma oboseasca pana imi trece de tot si mai ales sa ma poata duce la munte curand ca eu iubesc natura si asta ma ajuta psihic.

| Frank51 a răspuns:

Stai putin, exista persoane pentru care sexul nu conteaza. Au libidoul foarte scazut si nu este o prioritate sexul, pur si simplu nu le pasa. Totusi este greu sa fie ambii parteneri la fel, nu prea gasesti un partener de genu. Dar exista!

| Hammurabi a răspuns (pentru Frank51):

Bineînțeles că există.
Un tip impotent și o femeie frigidă ar putea face un cuplu perfect.
Și, la fel cum ai spus și tu, sunt unele persoane pentru care sexul nu are nici o importanță.
Dar astea sunt excepții. Nu regula.

| Plato a răspuns:

Cred ca intrebarea asta are un raspuns mult mai complex decat cele primite aici, sau decat as avea eu timp sa scriu.

| Emma30555 a răspuns:

Nici invers, nici ea nu ar sta dacă el nu ar vrea sa facă. În principiu o relație presupune din start sa faci sex altfel ar fi doar prietenie. Mai sunt cazuri puține în care anumite persoane fac după căsătorie, dar asa gândesc amândoi.

| RAY explică (pentru Emma30555):

Asa e, de asta am si dat fundita acelui user, amandoi ati merita cate una

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu existã nu acceptã. Doar nu vrea. poate ea cauta baieti buni, si ala ii un badboy, poate ea cauta baieti frumosi cu aia mare, si ala e un beta provider totul Depinde de femeie man si de ce vrea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt băieți care așteaptă o fata un timp până se simte ea pregătită pentru a face pasul cel mare sau mai are alte motive gen:trebuie să fie virgină la căsătorie ori alte principii religioase sau sociale. Dar niciodata un bărbat nu va rămâne lângă ea daca vrea evita sa ofere sex din motive "nefondate". Dar sincer sa iti spun, nu inteleg de ce nu ai oferii sex într-o relație daca exista sentimente si atracție fizica. Fie ca femeie sau ca bărbat.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Tu ai afirmat asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zici ca m-a înțelegi dar vad ca nu e asa. Am zis ca da (atentie!) băieții nu bărbatii. Ar sta o vreme cu o fata (care probabil e virgină pentru ca si eu am fost virgină si nu voiam să fac sex ca sa nu m-a "omoare" parintii daca nu eram virgină la casatorie) dar asta nu inseamna ca o s-o aștepte toata viata. Doar daca vrea sa se căsătorească cu ea. Dacă nu, o va părăsi. Un bărbat nu se lasa "pacalit" asa usor. Si m-a repet de un milion de ori: daca nu exista motive sociale sau religioase, de ce sa nu faci sex?
Uite daca doamne fereste e un caz de boala sau ceva unde nu se mai poate face sex, dar tu ai petrecut ceva anii lângă persoana in cauza, poti rămâne lângă el/ea pentru ca deja nu v-a mai leagă doar sexul ci sunt niste sentimente la mijloc. Dar daca esti tanar si sănătos, de ce sa nu faci sex?

Semeni la fața cu natalia95 poate de asta vam confundat eu

Dar daca esti tanar si sănătos, de ce sa nu faci sex?
ai dreptate

| wpetterssone a răspuns:

Eu nu urmăresc relația fizică, sexuală, ci partea sentimentală.

| mihaicelsfant a răspuns:

Frate sunt oameni destui de religiosi. deci sunt

| Subsemnatul123 a răspuns:

Probabil ca nu.

| Heavenonearth a răspuns:

El nu stă cu ea doar pentru sex, ci pentru că e la mijloc și sentimentele, dar nu orice fel de sentiment cu acel sentiment de dăruire, de dragoste, fără să primesți nimic în schimb.Doar dăruiesți. A nu se face confuzie cu a se dărui fizic pentr sex-e altă mâncare de pește.Mă refer că el stă cu ea că o iubește intradevăr cu adevărat pentru ceea ce este ea, cu defecte și calități și nu va schimba nimic la ea.Bineînțeles că o va iubi și când se vor certa, ciondăni, se vor înjura reciproc ori să se certe pentru anumite lucruri...dar ele fac relația să se construiască și să sții să pui "cărămidă" în construirea relației, dar nu pe bază de sex ci pe baza dragostei dintre cei doi.

| Hammurabi a răspuns (pentru Heavenonearth):

Dar nu crezi că e o mare diferență între "a nu sta cu ea doar pentru sex" și "a exclude total sexul dintr-o relație"?
Adică "să știi să pui cărămidă în construirea relației" înseamnă excluderea totală a relației fizice?
Pentru că întrebarea era clară "ea nu acceptă sex".
Deci e posibilă o relație ca cea descrisă de tine mai sus cu excluderea totală a contactului fizic?
Atenție, vorbim de cupluri tinere la începutul vieții, nu de pensionari.

| ngllllll a răspuns:

Pentru ca majoritatea cauta sex, nu dragoste si o relatie. Daca te bazezi pe asta, se termina repede. De asta sunt atatea divorturi. Confundam dragostea cu obsedatii de sex

| adsadav2 a răspuns:

Tot aceleasi intrebari fara sens postezi, desi stii deja raspunsul, esti cumva disperat, ce mai exact vrei sa aflii?

| victoria109biris a răspuns:

Cu siguranță există bărbați care nu vor doar sex şi care ți-ar întelege motivele pentru care nu vrei sa faci şi te-ar aştepta. Evident sunt pe de alta parte multi barbati care nu ar astepta si daca observa ca ii tot refuzi si nu le oferi asta, ori te insala, ori te parasesc. Ideea e ca tu sa il gasesti pe cel potrivit. Ai grija cum alegi. Si nu te lasa santajata de cei care probabil iti spun ca daca nu faci dragoste/sex cu ei te parasesc. Sunt destui barbati care sa te pretuiasca si sa te inteleaga asa cum esti tu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru victoria109biris):

El e băiat. laughingîntreabă chestiile astea doar ca nu are altceva mai bun de facut si vrea se aproFUNDeze in cunoștințele despre mentalitatea celorlalti....sau cel putin asa da impresia.

| victoria109biris a răspuns (pentru anonim_4396):

A ok, sorry?

| victoria109biris a răspuns (pentru anonim_4396):

Mi-am dat şi eu seama mJ târziu când am văzut un răspuns la o întrebare.
This is embarrassing?

| RAY explică (pentru victoria109biris):

What is embarrassing?