| sabin89 a întrebat:

Nimeni nu moare din lipsa de sex. Lipsa dragostei e cea care ne omoara. Pareri?

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Corect! Daca e dragoste nu prea mai ai nevoie de sex-oricum vine si ala ca bonus.

36 răspunsuri:
| sabin89 explică (pentru contαbαndonαt):

"Si as mai adauga faptul ca din lipsa de afectiune (de orice tip) se poate ajunge usor dar sigur in stari severe de depresii" - Bine observat. Sa stam cat de departe de granita acestei stari. Cat despre cuvintele "ne omoara" (lipsa dragostei ne omoara), nu m-am gandit neaparat la sensul lor direct. Ci mai degraba la sensul in care apar ele in expresii de genul "Teoria ca teoria, dar practica ne omoara". Mersi de raspuns.

| sabin89 explică (pentru Dariusuu):

Multumesc. Eu iti doresc acum tie o seara perfecta. Ma bucur sa vad ca si altii percep lucrurile in felul asta.

| milan9 a răspuns:

Da. Iata exemplul celor din manastiri spre exemplu, care desi duc o viata de abstinenta totala nu au nici probleme de sanatate si nici de alta natura...

Pare-mi-se ca antrenorii spre exemplu chiar recomanda abstinenta pentru integritatea fortelor fizice, pentru rezultate net superioare in tot ceea ce tine de sport.

| sabin89 explică (pentru milan9):

Iar fara dragoste omul se ofileste ca o floare fara apa.

| ioanasori a răspuns:

Da asa este

| ioanasori a răspuns:

Lipsa de sex poate crea boala si sminteala daca nu exista educatie.totul tine de educare simturilor.am trait ambele situatii_ iubire si sex din plin 13 ani si dragoste si sex cam fara 8 ani_si in continuare....se poate fara sex dar iti trebuie vointa si multa luare aminte.greu dar nu imposibil.pup si la multi ani!