Corect! Daca e dragoste nu prea mai ai nevoie de sex-oricum vine si ala ca bonus.
"Si as mai adauga faptul ca din lipsa de afectiune (de orice tip) se poate ajunge usor dar sigur in stari severe de depresii" - Bine observat. Sa stam cat de departe de granita acestei stari. Cat despre cuvintele "ne omoara" (lipsa dragostei ne omoara), nu m-am gandit neaparat la sensul lor direct. Ci mai degraba la sensul in care apar ele in expresii de genul "Teoria ca teoria, dar practica ne omoara". Mersi de raspuns.
Da. Iata exemplul celor din manastiri spre exemplu, care desi duc o viata de abstinenta totala nu au nici probleme de sanatate si nici de alta natura...
Pare-mi-se ca antrenorii spre exemplu chiar recomanda abstinenta pentru integritatea fortelor fizice, pentru rezultate net superioare in tot ceea ce tine de sport.
Lipsa de sex poate crea boala si sminteala daca nu exista educatie.totul tine de educare simturilor.am trait ambele situatii_ iubire si sex din plin 13 ani si dragoste si sex cam fara 8 ani_si in continuare....se poate fara sex dar iti trebuie vointa si multa luare aminte.greu dar nu imposibil.pup si la multi ani!