Nu te sfatuiesc sa ii spui ca o placi sau,mai rau,s-o intrebi daca vrea sa fie cu tine.
Deocamdata poti tatona terenul,apropie-te de ea,da-i mai multa atentie si vezi cum reactioneaza.
Poate ca in sinea ei te place,dar la fel de bine,poate ca privirea ei cade accidental pe tine.
La varsta voastra,faptul ca ea e mai mare ca tine,o complexeaza foarte mult,o obliga aproape sa-si impuna ca intre voi nu poate fi nimic,intelegi?
Asadar,doar apropie-te,fa-i,cum spuneau bunicii,o curte discreta, simpatica, placuta si urmareste-i reactiile.
Daca se bucura sau se inroseste, ai sperante.
Daca te priveste incurcata si pare sa se incrunte usor, vant la pupa si pleaca spre alte orizonturi.
Bafta in tot ce faci!
Privirea nu cred ca este chiar accidentala. de multe ori are o privire foarte profunda, parca ar privi direct in suflet ), cine stie la ce s-o gandi si cand ma uit inspre ea isi schimba privirea. si eu cand ma uit la ea si dupa se uita si ea la mine eu ma uit in alta parte )
Ete na! unde ai vazut dumneata fete sa fie complexate de varsta, ha? cu cat sunt mai mic, in varsta, cu atat mai bine, ma poti juca pe degete cum vrei si cum nu vrei
Si cine ti-a spus ca asta e un lucru corect?
Daca as tine sa joc pe cineva pe degete, mi-as cauta un "adversar" pe masura...
Fair play!
Iti dau dreptate deoarece asta o spunem toti cand ne dam seama ca trebuie sa ne respectam semenii, moaaamaa ce mi-a busit mintea
Ce-l mai stupid si prostesc lucru este faptul sa fi cu o colega. Daca are niste probleme cu prietenul nu trebuie sa intervii intre ei.O sa te alegi cu buza umflata, sper.
Mojostyle, ai mare grija si fi cu bagare de seama sa nu-ti intinda vreo plasa din care sa nu scapi ani buni, mi s-a intamplat si mie sa mi se aprinda calcaile dupa o astfel de codana, ne-am intalnit, ne-am pupacit si cand a fost sa facem dragoste ghici pe cine am gasit sub patura, un coleg de clasa iti dai seama ca nu m-a stiut doar colegii de clasa sau din scoala, tu taticu, tot cartierul radea de mine ca ma dau la baieti asa ca mare bagare de seama
Vorbeste cu ea, flirteaza pe alocuri, vezi daca iti raspunde pozitiv, daca da, intreab-o daca ii plac plimbarile prin parc, pentru ca stii un loc super si ti-ar placea sa i-l arati si ei, sau orice altceva, poti sa incepi si prin a o intreba daca poate sa iti explice ce naiba a vrut sa zica profa prin lucrare de control maine? fii amuzant si ai incredere in tine, poti sa o faci!
Marturisestei sentimentele,cred ca e cel mai bine, daca ea s-a certat cu prietenul ei inseamna ca nu e bine ceva. in primul rand : gaseste ceva in comun, orice, ca sa poti intra in vorba cu ea. in al doilea rand daca apuci sa vorbesti cu ea spune-i ce simti.
Daca te refuza, asta e, mai astepti alta ocazie si mai incerci daca nu te razgandesti. (parerea mea)
D-abia vorbesc si vrei sa-si marturiseasca sentimentele din prima? trebuie sa inceapa usor pentru ca altfel risca sa o piarda inainte sa fie a lui.