Totul e scris undeva...totul are un rost, toate se intampla cu un anumit scop.
Astea sunt etapele vietii...
Cam da! problema este daca poti ajunge sa iti dai seama de ce s-a intamplat un anumit lucru, si in ce masura iti mai poate folosi, atunci cand iti dai sema!
Cu siguranta! si eu am acesta certitudine! daca nu era intrebarea asta eu nu raspundeam la ea!
Da. daca iti este scris sa faci unele lucruri asa o sa ti se intample
eu cred in destin dar mai cred ca destinul ni-l facem singuri
Exact! Eu una cred in destin... si sunt sigura ca tot ce mi se intampla, asa trebuie sa mi se intample.Nimic nu este pura intamplare
Da asa este nimic nu este intamplator.Totul se intampla cu un motiv pentru ca asa este viata.
Daca ceva e scris sa se intample, asa se intampla, indiferent de cate obstacole si piedici apar!
Totul este intamplator. Nu exista destin sau alte prostii. Nimeni nu-ti poate programa actiunile, fiindca nu esti PC. Orice efect are o cauza, iar cauza asta, nu o poti numi altfel (de ex. soarta, destin, predestinare...). Nu vezi ce aiurea suna? Cum adica "asa i-a fost scris"? Scris de catre cine? De catre cel pe care unii il urasc, altii il ignora, iar altii il adora? Sa fim seriosi! Tot ce ni se intampla in viata este urmare a gandirii si a actiunilor noastre si, a celor cu care interactionam.
Xenya întreabă:
PangeeaRogvaiv întreabă: