| Evaa a întrebat:

'Nimic nu este intamplator'. Asa sa fie oare?

Răspuns Câştigător
| Mădălina_2296 a răspuns:

Totul e scris undeva...totul are un rost, toate se intampla cu un anumit scop.
Astea sunt etapele vietii...

14 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cam da! problema este daca poti ajunge sa iti dai seama de ce s-a intamplat un anumit lucru, si in ce masura iti mai poate folosi, atunci cand iti dai sema!

| Malvina24 a răspuns:

Cu siguranta! si eu am acesta certitudine! daca nu era intrebarea asta eu nu raspundeam la ea!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Pentru ca totul are un rost.

| Rukhsandra a răspuns:

Da. daca iti este scris sa faci unele lucruri asa o sa ti se intamplehee hee
eu cred in destin dar mai cred ca destinul ni-l facem singuri big grin

| Silviu591 a răspuns:

Everything happens for a reason

| liveincolors a răspuns:

Cu siguranta, da. Totul se intampla cu un scop.

| Doa'Do a răspuns:

Exact! Eu una cred in destin... si sunt sigura ca tot ce mi se intampla, asa trebuie sa mi se intample.Nimic nu este pura intamplarehappy

| rebela a răspuns:

Da asa este nimic nu este intamplator.Totul se intampla cu un motiv pentru ca asa este viata.

| zuzi_4846 a răspuns:

Eu asa cred.

| Marica_2964 a răspuns:

Daca ceva e scris sa se intample, asa se intampla, indiferent de cate obstacole si piedici apar!

| Aicilef a răspuns:

Eu cred ca asa e.totul are un scop.

| TotEu a răspuns:

Pai nimic nu e intamplator... nu intamplator ai intrebat u asta smug

| Mi$tiK a răspuns:

Da, eu zic ca e asa
:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul este intamplator. Nu exista destin sau alte prostii. Nimeni nu-ti poate programa actiunile, fiindca nu esti PC. Orice efect are o cauza, iar cauza asta, nu o poti numi altfel (de ex. soarta, destin, predestinare...). Nu vezi ce aiurea suna? Cum adica "asa i-a fost scris"? Scris de catre cine? De catre cel pe care unii il urasc, altii il ignora, iar altii il adora? Sa fim seriosi! Tot ce ni se intampla in viata este urmare a gandirii si a actiunilor noastre si, a celor cu care interactionam.