Pai ai putea sa ii iei o jucarica de plus, ceva. un buchet mare de flori ( de preferat trandafiri:X), un parfum dragut, un ceas, o bratara, niste cercei, un medalion, o pernuta de plus cu un test dragut, o poza cu voi 2 inramata., ai putea sa ii faci. se gasesc in librarii (cred) foi din alea speciale, gen pergamente. stii care se fac sul. ai putea sa ii cumperi o d-aia si sa ii scrii un mesaj dragut, dar nu copiat de pe net. ii pui o fundita si ala e., o cutie de bijuterii, i-ai putea comanda un trofeu. pentru cea mai buna iubita, chestii d-astea. micute dar dragute:X. si daca tot esti baiat.imi poti da niste idei. tot asa de cadou ? mersi.
O brăţară de argint/aur, un medalion cu iniţiala numelui tău, o geantă de piele. Să nu uiţi florile, ciocolata. Ah, şi eu nu aş recomanda să îi iei un parfum. E cel mai comun cadou posibil.
O esarfa
un parfum
ceva care sa il aiba de la tine, ceva care sal poarte mereu ceva ca'sa stie ca tu i l-ai dat funda:*
Un cadou personalizat...un globulet cu fetele voastre.eu zic ca e ceva original.am si eu o intrebare.tie ce ti.ar placea sa primesti de ziua indragostitilor ca nu stiu ce sa.i iau prietenului meu.astept raspuns.pls
Iti pot spune ce i-am luat eu.Un puzzle magnetic,un breloc si umeras de clanta personalizat ( http://www.ideaplaza.ro/......lizat.html ).Vreau sa dau comanda si de un tort in forma de inima+niste baloane care o sa fie prin camera atunci cand ajunge acasa.