| LascoD a întrebat:

Niste cuvinte sincere si frumoase nu tot felul de comentari dar vreau asa ceva. iata de exemplu cum sa-i spun unei fete ca regret ce am facut si bla bla big grin

6 răspunsuri:
| TTdsIulia a răspuns:

Nu trebuie sa iti spuna cineva ce sa ii zici. gandeste-te ca greseala pe care ai facut-o poate fi iertata, o fata care te iubeste sau tine la tine iarta aproape orice. Trebuie sa fii sincer, sa nu te minti pe tine spunand cuvinte pentru a o impresiona. si cel mai important, un cuvant spus din suflet cantareste mult mai mult decat orice sfat pe care ti l-am dat noi. gandeste-te la sentimentele pe care le ai pentru ea, spune-i si ei ce simti si sunt sigura ca o sa te ierte. sau macar o sa iti dea o a 2 sansa! mult mult succes. si repet, fii sincer, spune-i ce simti, nu iti fie frica sa arati asta. arata-i ca regreti si ca o vrei happy

| h3r a răspuns:

Sentimentul de regret trebuie sa vina din inima, pana nu-ti mai gasesti cuvintele.
Regreti?

| dragos9234 a răspuns:

Imi scer scuze ca am ....Am fost un bou.

| bya14 a răspuns (pentru dragos9234):

SAU imi pare rau ca nu am stiut sa te apreciez acum mi-am dat seama ce am pierdut ..eu chiar te plac ...Sau ceva de genulbatting eyelashes

| caterinasmile a răspuns:

Nu trebuie sa-ti spunem noi aceste cuvinte crede'ma. Daca iti doresti cu adevarat ca ea sa te ierte cuvintele o sa-ti vina de la sine chiar daca nu sunt pompoase, totul e sa ti se citeasca si pe fata regretul, in gesturi.
Succes!

| bya14 a răspuns:

Spune niste cuvinte din inimawinkingspune ceea ce simti nu'ti fie teama sa-ti arati sentimentele