| DaianaDC a întrebat:

Niste idei nebunesti si originale pentru aniversarea a trei ani de relatie? Multumesc. happy

Răspuns Câştigător
| RedRoses a răspuns:

Heii happy Ati putea sa mergeti cu cortul 2-3 zile, la munte unde sa fiti doar voi doi, sa faceti foc de tabara, poze, sa depanati amintiri (in 3 ani ar trebui sa aveti multe), ai putea sa duci un laptop(daca nu ai, inchirieaza de la cineva) si sa ii faci un PPT cu pozele voastre, cu muzica pe fundal, culori multe, sa scrii ceva in el. Ai mai putea sa pui intr-o cutiuta lucruri primite de la el (mesaje/scrisori/obiecte.), declarandu-va iubire vesnica, sa va aduceti aminte de nenumerate nebunii facute impreuna(bune si rele) asa o sa radeti si totul va fi perfect. Ai mai putea sa ii oferi ceva original(perna cu poza cu voi doi/plus mareeee) sau de ce nu o excursie(ideea cu cortul la munte, ar fi buna, dupa parerea mea) Sau daca crezi ca nu puteti merge la munte, ai putea sa inchiriezi pe 2 zile o camera la o pensiune sau ceva si sa mergeti la piscine. Sper ca te-am ajutat si multa bafta! ♥

| DaianaDC explică (pentru RedRoses):

La ideea cu mersul cu cortul m-am gandit si eu, dar nu-i place cu cortul, din pacate sad era mai simplu si mai ieftin asa. Cred ca o sa fac un video cu pozele, dar nu stiu in ce program. big grin Multumesc din suflet pentru raspuns.

| RedRoses a răspuns (pentru DaianaDC):

Cuplacere :** Ma bucur ca am putut sa-ti dau o idee happy Ai putea sa faci in Power Point 2007-2010. Sau in programe de facut filmulete. Multa bafta si sa va distrati big hug!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex pe luna, cine nu vrea asta?

| Ezeru a răspuns:

Intodeauna mi s-a parut superb sa aniversezi relatia sarutandu-te in timpul unui foc de artificii ( cand explodeaza sa se faca inimi ), dar asta este doar in filme laughing
Ai putea sa faci o petrecere surpriza sau un filmulet cu toate momentele voastre frumoase pe parcursul relatiei, o cina romantica in care sa va amintiti de momentele frumoase, sa ii scrii aniversare fericita cu trandafiri sunt multe lucruri pe care le-ai putea face, dar tu stii ce isi doreste ea. Deci tu stii ce sa faciwinking

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat