1.Fac pluta, 2.Formeaza corp comun cu corpul, 3.Nu are aer, 4. Un singur fraier greseste numarul in acea fractiune de secunda, 5.Sa nu fii nevoit sa stai sa iasa celalat fraier care ti-a luat-o inainte, 6. Zero grade.haha,7.Numai daca te duce de unde te-a luat, 8.Ca sa poata fi vazuti de iepuri, 9.Stelele le e greu sa le numere si pana ar termina sigur s-ar usca si banca, 10.Pentru ca n-ar ajunge lamaile sa faci atat suc, 11.Ca sa nu se incurce in liane, 12.Li se pare, pentru ca se satura de pereche si trece timpul mai greu, 13. Exact cu viteza cu care lumina-i ia locul, 14.Ca pe oua, 15.Geaman,16.S-ar satura si nu ar mai prinde soareci, 17.La fel, 18.Se tine pasarica dupa ele, 19.Nu stie termosul stie cel ce baga bautura in termos, 20. L-a rugat atat de mult tigaia ca a fost impresionat, 21.Sa nu fure cineva usile, 22.Pentru ca e mai lung decat scurtare, 23.Pentru ca acolo functioneaza protectia consumatorului, 24.Nu pentru ca acei caini au mirosul dezvoltat, 25Petru ca zboara printre nori, 26.Il ia colegul pe care trebuie sa-l schimbe.
Sincer, imi place intrebarea ta, dar nu inteleg de ce ai pus-o la categoria Dragoste si sex.
O gramada de intrebari au raspuns aici.
Eu am alta intrebare...
Adam avea buric?