Cel mai bun tratament este timpul. Altul mai bun inca nu s-a inventat. Da-i timp inimii sa planga, cat doreste! Si apoi ia-o de la capat cu speranta, ca data viitoare va fi cu happy end!
Succes!
Sufletele nobile sunt rănite, pentru a fi vindecate de alte suflete...
Pai eu iti spun cum am procedat eu...incepi tratamentul cu o folie de antibiotice"oras","petreceri", care se iau impreuna cu "prietenii", apoi iei o alifie "flirt sau intalniri". Daca starea se mai amelioreaza bea un ceai "sarut" sau "relatie" si.cred ca te vei simti mai bine rana se vindeca, eventual daca ramane cicatrice continua cu inhalante "rabdare si timp".
Pai sa vedem...depinde. De exemplu daca tipul a fost un porc gandeste'te ca pur si simplu daca nu a meritat atunci, acum de ce sa merite sa suferi tu aiurea? Iar daca e ceva mai complicat, nu stiu pnm. el a trebuit sa plece sau tu ai facut ceva.incearca sa treci peste, vorbestste cu cineva, descarca`te, umple`ti timpul liber cu activitati placute si va fi bine. Stii cum se zice, timpul vindeca orice. Te pup.
Trebuie sa treaca timpul care alina durerea si sati creez si sati spui durerea cuiva dar lumea e facuta sa fi sa participi si sa uiti dar amintirile nu se uita ( pacorabana7 putem vb aici ) si eu sunt intr-o astfel de situatie succes
Inghetata
Cumparaturile
Nepasarea
Plimbarile fara nici un scop
Melodi vesele care te fac mai puternica
Si preferata mea :X, care iti gadila si tie egoul, scrie pe o foaie toate defectele lui si cand te apuca doru de el citeste lista sa vezi ce mult o sa il mai ti la inimioara.
xoxo, didi
Si melodia asta : http://www.youtube.com/watch?v=mtmvt-495QA&feature=related :)).
xoxo
anonim_4396 întreabă: