| sensualus a întrebat:

No... pentru ca tot blameaza femeille barbatii ca fiind obsedati si perversi, cum ar reactiona ele daca acei barbati ar fi intai respectuosi, finuti, tandri, oferindu-le de toate, iubindu-le sincer, dar sa nu le atraga in pat. Atunci cam cum s-ar simti acele "cumintele" femei?happy

12 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Iar tu...nu știu, dar îmi cam plac postările tale.
Adevărul e că toți vreți la un moment dat o bucățică, dar depinde și cum o cereți/obțineți.
Cât despre astea care strigă în gura mare că ele nu vor bani, ci bărbați romantici...îs vai de ele! Una cu cap stă în banca ei și se lasă cunoscută de cel care vrea într-adevăr s-o cunoască, cel care este sincer cu ea și o respectă pentru ceea ce e.

Femeile astea... multe nu-și merită numele de „femeie".

| anonim_4396 a răspuns (pentru h3r):

Sunt vai de ele*

| h3r a răspuns (pentru anonim_4396):

Îs.

| anonim_4396 a răspuns (pentru h3r):

Sunt.

| Dariusuu a răspuns:

Unele femei şi-o fac cu mâna lor.Ce le trebuie relaţi cu 10 ani mai mare decât ele? Vor lux, maşini, diamante dar după tot ele se întreabă de ce nu le iubeşte nimeni.

O femeie care nu cere nimic merită totul, şi aia trebuie respectată.

Nu toate adunăturile care vor bani.

| Danysan a răspuns:

Aimice (daca esti barbat)trebuie sa intelegi ca in ziua de azi femeile au luat-o de aratura...Chiar daca tu esti cum ai spus acolo sus -tot nu o sa te creada -De ce? Pt ca sunt prea tampite ca sa mai intelega ce inseamna sa iubesti.

| pietrean a răspuns:

Raspunsurile probabil o sa le primesti in functie de varsta femeii si educatiei.
Faptul ca ar fi tandru,respectuos,atent cu ea(nu neaparat cu cadouri scumpe,poate fi si o floare rupta de pe camp),saritor cand ea este intr-un impas,iti pot garanta ca acea femeie,va fi cu totul atrasa, devotata, indragostita cu un astfel de barbat.
Cand ai scris"dar sa nu le atraga in pat", cred ca te-ai referit, sa nu profite de ele si sa le propuna sa faca dragoste.Repet,daca s-ar comporta asa cum ai spus(o femeie desteapta isi da seama daca se preface sau nu),iti garantez,ca dupa ceva timp cand este convinsa ca acel barbat merita dragostea ei,v-a accepta,sau poate chiar s-ar darui ea din proprie initiativa.
In cazul cand el,chiar daca este foarte grijuliu, nu ar face nimic in ceea ce privesc "acele semnale erotice"(doar si el si ea sunt facuti din carne,au simturi,au hormoni),pot fi doua probleme:ori sunt de alta orientare(gay, lesbi), ori impotent(frigida).
Ce dracu, suntem oameni si chiar daca vrem sa ne prefacem, nu putem la infinit sa excludem sexul.Ca dupa ai, putem lua plasa(ori barbatul ori femeia), asta este viata sau casnicia.
Si precizez, sunt femeie, deci stiu ce spun.

| Demonull a răspuns:

Femei.

| Laura927 a răspuns:

In pana mea dar de vibratoare nu a-ti auzit? Mai lasa naibi patul daca gasesti un baiat finut, tandru, care te iubeste sincer si iti o ofera de toate!

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Femeile nu isi arata latura perversa ca sa para mai stapane pe situatie. Adevarul este ca-s mai ceva ca barbatii.

| OodanteoO a răspuns:

Frate u astepti sa iti dea dreptate fete, acuma se apara si gasesc tot felul de replici din mintea lor...nu e important ce cred niste pi7de drespre tine e important ce crezi u insuti despre personalitatea ta.

| Ciobotaru_Lucian_1990 a răspuns:

Sunt sigur ca in adancul lor ele vor unul obraznic. In plus ele de ce vin asa dezbracate?