| PapushaBruneta a întrebat:

Noaptea trecuta m-a sunat un baiat care e la facultate pe RDS si am vorbit toata noaptea despre SEX :-s! Fara sa-mi dau seama ca fratele meu o ascultat tot ce am vb de pe RDSu-l celalalt sad. Si i-a zis la un prieten de-al lui si ala facea bajocura de mine pe mess dar i-am dat ignore. Din fericire pentru mine nu a mai zis la nimeni de la liceu sau de pe la bloc in schimb tot vine si ma intreaba daca vreau sa-i vad "cucuveaua". Eu ii tot zic sa ma lase in pace si m-a amenintat ca daca nu ma duc la el sa-mi arate zice la toti ce i-a zis fratele meu ca am vorbit cu baiatu ala de la facultate sad. Fratele meu nu stie inca ca prietenu lui mi-a zis ca el i-a zis ce am vorbit cu baiatu ala sad. Ce sa fac acum?

Răspuns Câştigător
| Dominicc a răspuns:

Nu ai mai mult de 14 ani, nu?

6 răspunsuri:
| ionutz2000 a răspuns:

Eu zic sa le spui l-a parinti si sa il dea la politie. caci altfel risti un viol laughing

| Yodaime a răspuns:

Ce sa faci? Du-te la fratele tau si spune-i ce s-a intamplat,nu-ti fie rusine, daca e un frate adevarat te va intelege, si va renunta la prietenia cu acel individ...Si daca va afla tot liceeul ce? doar nu o sa-l creada,daca sti cum sa ii vb il vei face de "cacao"...
Sfatul meu,vorbeste cu elwinking te va intelege daca e un frate adevarat,sau poate chiar cu parintii, nu-ti fie rusine de ei, te vor intelege...

| adi4ever a răspuns:

Esti paranoia!

| porto89 a răspuns:

Cine se uita in urma la ce intrebari a pus asta se va pisa pe el de ras laughing deci...nu am pomenit in viata mea o fata (daca e fata) cu atata imaginatie.era buna de actritaI don't want to see

| Narcis2007 a răspuns:

Ai dreptate porto rolling on the floor

| EyesSad17 a răspuns:

numai prosti ai spus sincer sa fiu mai invata si tu sa minti