Dupa parerea mea e sa'l lasi balta definitiv si pe el si pe prietenul lui cel mai bun...nu trebuie sa stai cu prietenul lui cel mai bun pentru ca in ochii lui si in ochii persoanelor care te cunosc o sa pari a fi o fata usoara asa ca baietii mai sunt sute/mii/milioane...si cel mai bine ar fi sa'i lasi pe aman2parerea mea.bafta
Incearca sa mai citeti cu atentie ceea ce ai scris tu, dar ca si cum ar fi scris o alta persoana. Ce parere ai avea? Daca prietenul tau te iubeste insa e orgolios, e cam aiurea situatia. De ce? Pentru ca el asa o sa faca tot timpul.Si sa iti mai zic o chestie. Odata ce te si injura, nu prea cred eu ca te iubeste. Poate doar tine la tine. In orice caz, eu nu as accepta niciodata sa ma injure. Si pana la urma, el pierde mai mult. Nu inteleg de ce tot o taraganati asa: impacare-despartire, impacare-despartire. Hotarati-va odata: mergeti inainte, sau incheiati aici si fiecare isi vede de treburile sale. Decizia e a voastra.
Succes pe mai departe!
Eu crede ca ar trebui sa te mai gandesti. ar trebui sa stai de vorba cu tine insuti si sa te hotarasti daca mai vrei sa continui asa. sper ca ti-am fost de ajutor. daca vrei sa vb mai detaliat, lasa id la msj
Cred ca sunteti cam maricei sa va jucati de-a soarecele si pisica.luptati pentru rel voastra daca vreti sa o pastrati si nu o distrugeti prin chestii de genul asta pentru ca la un moment dat veti ajunge la despartire si chiar daca recunosti sau nu te va durea si pe tine la fel sau poate mai mult decat pe el.incearca sa numai fii asa de impulsiva. vorbeste frumos cu el.nu-i mai da motive de gelozie si te asigur ca totul se va schimba in bine in relatia voastra :*