anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Noroc. Am un prieten cu care ma inteleg super bine si am zis sa il ajut. Problema e urmatoarea: el a fost acum un an sau doi cu o colega care e foarte frumoasa (buna). Si prostul o tot ignora, adica ea cand il chema pe afara el inventa deseori scuze ca sa nu iasa cum ca nu il lasa ai lui sau mai stiu eu ce si cand era afara cu ea nu prea o baga in seama. Ea s-a saturat si l-a lasat.

El acum si-a dat seama cat de tampit a fost si ce a avut si a pierdut si plange efectiv noaptea si e foarte suparat, vrand sa o recucereasca. Si-a tot rugat prietenii sa ii puna vorbe bune la ea dar nu cred ca au facut-o si tot ii spune ca o iubeste si mai stiu e u ce... I-a si cerut sa accepte sa fie din nou impreuna dar ea a zis ca nu mai vrea.

Voi cum credeti ca ar putea proceda sa o recucereasca, fiindca acum e dispus sa faca orice pentru ea? Va multumesc anticipat.

4 răspunsuri:
| Ovydiw a răspuns:

Pai e foarte simplu:
Ii cumpara niste flori si un cadou.(parfum,ciocolata,etc.)
O invita in parc, restaurant, etc.
Dar si daca vorbeste foarte frumos cu ea si explica bine cat de mult o place in 4 ochi sigur o sa fie impreuna din nou!
dar totusi eu cred ca fata are pe altu.dar totusi daca nua re pe nimeni sigur o sa o cucereasca cu variantele de mai susbig grin
Bata! Sper sa fie bine!

| aLoneinthenight a răspuns (pentru Ovydiw):

Da, a avut intre timp pe altii tot din gasca noastra dar nu a stat mult cu ei, acum nu pare sa aiba pe nimeni.

| Ovydiw a răspuns:

Pai da fata daca sa invatat cu baietii adevarati. adica cu astia. normal ca nu il mai vrea pe fostul. daca el nici nu o baga in seama...
Deci chiar daca nua re iubit ea crede ca el nu o respecta...

| aLoneinthenight a răspuns (pentru Ovydiw):

Aia nu erau adevarati, cam tot asa au tratat-o, chiar si mai rau. oh go on