| Mariamihailescu123654 a întrebat:

Nu am avut menstruatie timp de aproape 4 luni, dupa primele 2 luni am facut 2 teste si ambele negative, am pus totul pe seama stresului fiindca a fost o perioada foarte incarcata si complicata. TOATE CONTACTELE SEXUALE DIN VIATA MEA AU FOST DOAR CU PREZERVATIV SI MEREU A FOST INTACT. Dupa ce am facut testele negative, am mai avut 2 contacte protejate de asemenea si sapt trecuta am facut 2 teste ambele pozitive. Eram foarte ingrijorata ca sunt insarcinata desi nu-mi explicam cum e posibil, dar luni am avut o sangerare mai mare ca la menstruatie si textura diferita( subtire) ieri a fost a2-a zi si azi a3a zi, textura si cantitatea a redevenit cum aveam inainte de aceasta pauza de aproape 4 luni. SPER SA FIE MENSTRUATIE, voi ce credeti? Ar putea fi altceva?
Voi astepta sa treaca si-mi voi face din nou un test de sarcina. Tin sa mentionez ca pe durata aceasta, mereu ( in fiecare zi si chiar si acum) am avut dureri abdominale, de spate si greata.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Wow, daca 2 teste au iesit pozitive, atunci esti clar insarcinata.
Daca tot nu crezi, mergi dimineata la un laborator de analize medicale si cere-le asistentelor sa-ti afac un test de sange pentru sarcina. Stiu ele ce trebuie sa faca!

Daca a existat in tot istoriculs exului vostru si momente unice cand baiatul si-a introdus chiar si 1 singura data penisul in vagin, fara prezervativ, atunci sa stii ca, sperma ramasa pe teava (tractul urinar), s-a scurs in vagin si daca erai in perioada fertila, ai ramas imediat insarcinata.

| Mariamihailescu123654 explică (pentru Violleta2022):

Nu, nici macar o atingere fara prezervativ.

| lol124356 a răspuns:

Dacă ai făcut deja doua teste de sarcina și aceste sunt pozitive exista posibilitatea sa fii însărcinată iar in cazul menstruației, aceasta poate apărea și pe durata sarcinii. Cea mai sigura metoda de a afla dacă ești sau nu însărcinată este controlul ginecologic pe care ar trebui sa îl faci cât mai curând.

| Mariamihailescu123654 explică (pentru lol124356):

Daca nu am avut de 4 luni, care ar fi sansele sa vina dupa ce am ramas insarcinata?

| lol124356 a răspuns (pentru Mariamihailescu123654):

Foarte multor femei care au menstruație pe perioada sarcinii au un ciclu menstrual mult mai reglat decât in perioada in care nu erau însărcinate, acest lucru depinde de la persoana la persoana, așa cum am mai zis eu îți recomand un control ginecologic.