| AnonimaTimida a întrebat:

Nu am avut niciodata un prieten (iubit) real, primul meu iubit a fost cand aveam 14 ani (online) iar de atunci tot asa o tin.
Ies in lume, vorbesc cu baieti, am iesit la intalniri care din pacate durau doar 2-3 ore si atat..nimeni nu mai era interesat unul de celalalt. Sunt mult mai deschisa,fericita,iubitoare,amuzanta, de treaba, prietenoasa cand sunt online..am ce vorbi am ce face dar cand vine vorba de partea mea "reala" pur si simplu ma blochez,nu pot nici raspunde cu da sau nu la o intrebare, ma plictiseste persoana din fata (chiar daca online a fost perfect) ma enerveaza, ma irita si nu vad nici un viitor cu acea persoana.
De asemenea..am incercat date-uri fara pic de internet (Facebook, Instagram sau alte retele), pur si simplu date-uri normale care se sfarseau oarecum....in sex. NU am facut sex cu nimeni,nu am avut one night stand-uri, nu am avut aventuri, relatii cu beneficii etc..sexul pentru mine este "intim" ..in sensul il fac doar cu persoana care are ceva ganduri serioase la momentul respectiv ( nu casatorie ) dar sa nu fie un tip care sa vrea doar sex si pa. Iar prima persoana cu care am avut sex a tinut relatia 3 ani (ne am despartit pentru ca eram inca in scoala si nu puteam sa plec in strainatate cu el la munca).
Intrebarea mea este: de ce nu imi pot gasi o relatie normala,in care sa pot fiu eu, sa pot vorbi liber, sa sa sa. Poate pentru ca nu sunt atragatoare (sunt grasuta) si "inspir" disperare sa fac sex (desi nu este asa) ...sau poate ca ..nu stiu :/
Un sfat prietenesc? Thx

Răspuns Câştigător
| vocea a răspuns:

Trebuie mai intai sa iti schimbi perceptia fata de tine.
Trebuie sa adopti un caracter puternic care sa te faca sa treci peste aceste mici probleme.
Iti sugerez sa iti pui ordine in ganduri si sa cauti alt gen de barbati in alte locuri diferite decat cele actuale.

28 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna,

Un sfat prietenesc ar fi sa nu-ti mai bati capul atat de tare cu o relatie. Cateodata ne dorim atat de mult un lucru pe care-l primim exact cand nu mai suntem asa entuziasmati de el.
O sa intalnesti cu siguranta persoana potrivita, trebuie doar sa ai rabdare. Si sa nu te stresezi cu asta.

Am un prieten care 4 ani s-a plans la mine ca nu are o iubita, ca nu merge cu nimeni si asa mai departe, iar cand in sfarsit a renuntat sa-si mai caute cu atata ardoare o fata, a gasit-o. Acum formeaza un cuplu si au o relatie tare draguta.

Pur si simplu chestia asta o simti, poate inca n-ai gasit tipul potrivit- poate chiar nu l-ai gasit! Sau ai prea multe pretentii- ceea ce imi este destul de greu de crezut.

Anyway, cred cu tarie ca daca ceva este sa fie, o sa fie. Succes!

| AnonimaTimida explică (pentru Ririru):

Stiu,asa mi-a spus si mie prietena mea buna si am lasat balta cativa ani gandul de o relatie si am continuat cu ale mele dar pe zi ce trece parca as vrea sa imping si eu putin soarta..sa ma ajut singura cum ar veni.
Pana acum am zis da`o dracu` de treaba dar acum chiar..ma simt foarte aiurea laughing.
Mersi frumos de sfat, e cam greut sa nu ma mai gandesc sad

| Ririru a răspuns (pentru AnonimaTimida):

Stiu.

Dar de multe ori lucrurile fortate nu functioneaza, tocmai din cauza asta este bine sa nu le grabim- vin cand e nevoie. Bine, tu ai putea sa iesi mai des si sa cunosti oameni noi ( daca nu o faci deja) dar asta nu o sa-ti garanteze ca gasesti tipul potrivit pentru tine. Si oricum, sa recunoastem, in zilele noastre e mai greu sa gasesti pe cineva cu capul pe umeri care chiar sa doreasca ceva serios si de durata.

| alexandrey a răspuns:

Arati f bine pentru varsta ta.

| RAY a răspuns:

Sau poate visezi la unu frumos, bogat, inteligent, amuzant care sa te intretina ca pe o printesa

| AnonimaTimida explică (pentru RAY):

Daca tu ai trecut printr-o relatie cu o fata care dorea acele lucruri care le-ai mentionat tu mai sus nu inseamna ca orice fata e la fel.
Nu iti mai varsa frustrarea pe alte femei care nu au nici o treaba cu relatiile sau viata ta.
Am mentionat ca nu sunt atragatoare, de ce as fi ipocrita si mi-as dori un "alex velea"? Bogat nu, cat sa aiba un job sa isi poata cumpara ce are nevoie el. Inteligent? Lol, de ajuns sa stie sa scrie si sa am ce vorbi cu el nu sa imi faca calcule matematice ca nu sunt clasa 8a. Amuzant cred ca macar atat as cere.

| Ririru a răspuns (pentru RAY):

You really should get a life. Vad ca esti suparat pe toata specia umana and that's too sad big grin

| RAY a răspuns (pentru Ririru):

Daca tu spui e dramatic

| Ririru a răspuns (pentru RAY):

Da. Ai incercat sa te muti undeva in padure departe de civilizatie? Nu de alta, dar spamezi pe toata lumea cu parerea ta despre rasa umana.

| RAY a răspuns (pentru AnonimaTimida):

Atunci cum de esti singura sa fim sinceri e full de baieti singuri peste tot, nu cred ca o fata nu isi poate gasi un iubit daca nu are pretenti mari, ce legatura are trecutul meu cu intrebarea ta?

| RAY a răspuns (pentru Ririru):

Din moment ce imi place tehnologia si lucru in domeniu cum sa ma mut in jungla?

Iti exprimi trecutul la intrebarea mea si judeci fara sa cunosti.
Sunt baieti care prefera 90-60-90 si sa fie si fete de casa si fete de club, imbraca-te subtirel etc care e treaba? In lume exista tot felul de persoane, daca gaseam un tip care sa nu puna accent numai pe anumite lucruri probabil nu mai eram singura acum. Si unii baieti au pretentii mari la fel ca unele fete, ce poti face?

Anonimatimida ma minti si nu-mi place asta, stim prea bine ca tu isi doresti un barbat frumos de ce sa ascundem asta? sa fim seriosi cu toti ne dorim lucrurile de care nu avem parte, exista baieti si mai grasuti ca tine dar tu ai vrea mai mult e ceva uman de ce sa te multumesti cu ceva putin? atunci vanezi ceva care causeaza placere, find o specie de vanatori ne dorim sa vanam lucruri cu valoare

Tipul cu care am avut o relatie 3 ani a avut 180 kg crezi ca ma impiedica pe mine fizicul? Fii serios, nu ma mai judeca daca habar nu ai nici 10% din ce imi doresc eu. Esti total pe dinafara cu ce prostii mananci, logic ca nu mi-as dori unu care sa aiba acnee, sa fie chel si sa miroasa urat nu? Si femeile tin la aspect dar sunt anumite limite care le trecem atunci cand iubim. Tu cauta altcineva sa judeci si lasa-ma pe mine cu ale mele.

Ai trecut tu cu vederea ca ala avea 180 kg dar nu poti trece cu vedea un chlef, accne, miroasa urat? fii calma ce te enervezi asa, eu ti-am spus adevarul care doare, mai ales ca suntem in nou an nu-i bine sal incepi nervoasa si calma visand la printul pe cal alb

| RAY a răspuns:

Ce vorbesti sufletul conteaza pentru fete dar ele viseaza la tipi frumosi si cu multi dolari in conturi mari

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Le zici asa pe fata,, nu ti-e rusine?

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Ma bag in pat cu una de rusine nu se poate asa ceva

Evident ca eu faceam bascalie,, nu-ti atrageam atentia. De ce sa ne mintim ca noua nu ne pasa de atentia fizica? Ipocrism/

Ba da man, doar sti ca sunt o persoana sincera, indiferent de sex da punem valoare pe aspectul fizic ca suntem finte vizuale, si eu as vrea o fata frumoasa dar eu nu o atrag cu fizicul meu dar nici nu am pretenti sa am asa ceva

Tu ai inteles ce ti-am zis? ti-am confirmat ca pe noi ne atrage frumusetea, dar nu este vina noastra, e ceva ce tine de genetica si nu poti controla asta.

Man daca eu nu stiu asta, normal ca stiu

| Violleta2022 a răspuns:

Daca esti constienta de faptul ca esti grasuta, poate ca-i cazul sa slabesti si sa-ti schimbi norocul!

| Nemessys a răspuns:

Problema e la tine. Nu stii sa-ti gasesti un baiat cu capul pe umeri, calculat, care sa te iubeasca cu adevarat. Iti zic eu. mai bine cauti pe cineva care sa te accepta ASA CUM ESTI. O alta problema ar fi aia IRL. Fi mai calma, relaxata, asa cum esti tu. Fi tu insati in preajma lui. Pentru ca tu in mediul online esti,, tu", dar in realitate, altfel, te blochezi, panichezi, etc si normal ca asa nu o sa-i convina baiatului cu care iesi. Nu ai de ce sa fii asa stresata, ca doar nu se intampla nimic. Oricum. ai grija ce baiat iti alegi sa nu poarte masca de inger care si-o da jos prea tarziu... Si daca crezi tu ca el, este baiatul potrivit, atunci incearca sa mai fii asa panicata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!

Hm,trebuie sa iti gasesti un gen de baiat cu care sa te simti bine in preajma lui,sa il vezi ca si prieten ( adica sa nu ai ezitari cand vorbesti,despre ce vorbesti,ca si cum ai vorbi cu o amica,nu te abtii de la aproape nimic,daca e amica buna ) -asta ar fi o chestie aplicabila intr-o relatie,o parte din ea,sa il vezi si ca prieten.
Ca iubit,o sa il vezi atunci cand simti ceva mai puternic, o conexiune puternica,o sa te atraga fara sa vrei si o sa fi entuziasmata cand o sa vorbesti cu el, o sa vrei sa aflii mai multe de el si el o sa sa vrea sa afle mai multe de tine.
Henry Ford a zis " Daca tu crezi ca poti, sau ca nu poti, in ambele cazuri ai dreptate" -nu stiu daca fix asa a zis, poti cauta pe google, dar am pastrat ideea crystal clear.Sa nu crezi ca nu meriti pe cineva sau nu stiu ce, ma rog, sunt sigur ca intelegi deci nu trebuie discutata asa mult ideea.
Si, deja ti-ai dovedit ca poti avea o relatie in afara site-urilor prin relatia care a durat 3 ani.Ai putut sa ai o relatie asa o data, o sa poti si a doua, a treia, a patra oara, de cate ori e necesar si posibil.

O zi buna!

Răspuns utilizator avertizat
| daywalker23 a răspuns:

Prea tare ai fost la faza asta rolling on the floor

| AnonimaTimida explică:

Of...iar revenim la sex, nu are treaba cu sexul. Ba chiar el a fost prima mea relatie sexuala.