Nu trebuie neaparat sa sangerezi.am facut-o si eu.eram virgina si nu am sangeratincearca sa consultati un medic sa iti spuna cu exactitate de ce... oricum ar trebui sa te creada
Apoi. el n-a simtit? ca doar se simte himenul, ca nu e din aer, spune-i ca nu traieste cu himenul tau, traieste cu tine, si te iubeste pe tine. discutii din astea is nod in papura, s-ar lua si el de ceva, dar n-are de ce.
In cazul himenului elastic, se poate intampla ca sangerarea sa nu fie prezenta. Au fost cazuri cand, femei cu asemenea himen s-au dezvirginat cu adevarat la nastere, cand a fost expulzat copilul. Imi pare rau ca sotul tau are o asemenea atitudine, este clar ca nu are incredere in tine daca te agaseaza cu asemenea intrebari.
Nu este neaparat nevoie sa sangerezi, poate ai avut himenul elastic si din cauza asta.
Sangerarea nu este obligatorie. sunt cazuri in care nici macar himenul nu se rupe la contactul sexual, ci doar la nastere pe cale naturala. ar fi cazul sa il pui la punct pe sotul tau, si sa nu ii permiti sa vorbeasca asa cu tine, si sa te bata la cap cu ceva ce tu stii ca nu este adevarat.
explica-i, si pune-l sa se documenteze, si o sa gaseasca statistici din care reiese ce procentaj din femei au himenul foarte flexibil, grup din care faci si tu parte.
bafta
H
Unele femei au himenul foarte elasti, acest lucru poate fi provocat de exercitii fizice de exemplu gimnastica si aerobic. sau se poate ca himenul tau sa fie foarte elastic si sa nu se fi rupt la primul contact sexual. Mai este o varinata in care himenul tau s-a rupt si ai sangerat foarte putin.
Nu ai sangerat ori pentru ca nu ai avut deloc himen (2-3 dintr-o mie nu au!) sau era foarte subtire si foarte slab vascularizat, si de aceea!
Daca pentru el lipsa sangelui e mai importanta decat cuvantul tau, decat afectiunea ta si valoarea relatiei voastre, e trist!, si ar trebui sa te gandesti serios daca toata viata iti va aminti si "reprosa" asta, sau o rezolvati cumva! Pune-l sa citeasca pe net ca se nasc si fete fara himen, sau mergeti impreuna la ginecolog, ca sa ii confirme! Dar asta mai indica si ca voi nu ati practicat Petting-ul, ca atunci ar fi trebuit sa observe daca nu ai himen!
Ca sange sau fara nu ar avea nici o importanta si trebuie sa mergi la un genecolog sai explice care e faza ca altfel iti reproseaza toata viata
Ce porc, scuza-ma. Eu zic sa mergi la medic, sa-ti dea himenul jos, si sa i-l lasi pe masa, amintire. Si tu sa te duci inapoi la mama acasa, ca cu oameni de astia nu-i de trait.
20% dintre femei nu sangereaza la contactul sexual. Fie fiindca nu au himen, din nastere, fie fiindca himenul e subtire si slab vascularizat si nu sangereaza la rupere, fie fiindca au himen elastic care se rupe de-abia la prima nastere. Ma indoiesc ca partenerul tau nu stie ca o femeie din 5 nu sangereaza la deflorare.
Uite ca tu ai fost un caz aparte. Pur si simplu nu ai sangerat si cu asta basta. Barbatul de langa tine este sotul tau si asta ar trebui sa ii intre si lui mai bine in cap ca pana la urma trecutul e trecut. De ce sa aducem iar greseli din trecut in prezent si dc sa ne facem rau acuzand cand practic nu avem siguranta ca, candva, fata cu care flirtam eu s-a culcat cu altul. Ar trebuie sa iti ofere ceva mai multa incredere. Gelosi mai sunt barbatii astia!
ingerasul90 întreabă:
biscuitiii întreabă:
George0197 întreabă: