| AlexandraDL a întrebat:

Nu am crezut ca o sa ajung in situația asta dar iata-ma... Cum sa incep,astăzi am fost impreuna cu prietenul meu la biserica și când sa plec acasa i-am cerut telefonul sa vad mesajele de la wapp nu a vrut sa imi dea nici in ruptul capului. Am decis să plec, eram super nervoasa. Dupa 2-3 minute m-a sunat si a intrebat daca vreau sa se desparta de mine in fata. Am zis da,m-am mirat cand a venit la mine, mi-a arătat mesajele,vorbise cu o fata, si sunt sigura ca a sters din ele pentru ca daca nu era asa imi arata atunci. Mi-a zis in fata ca vrea sa o terminam. Il iubesc enorm si urma sa il prezint părinților mei. Vreau sa ii scriu dar nu stiu ce sa fac. Ne certam des si am observat o schimbare in comportamentul lui. Ce sa fac? Cine crede ca ma poate asculta va rog un mesaj si poate vorbim pe mess. Multumesc mult❤

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ar fi obligat sa-ți arate mesajele lui private? Daca tot ai pretenția asta, e mai bine sa va despartiti, mai ales daca va certati si tu n-ai încredere in el.

| Hammurabi a răspuns:

Zoeyyy are mare dreptate. Nu aveai nici un drept să-i ceri telefonul. Dacă consideri că comportamentul lui nu mai corespunde dorințelor tale, ești liberă să te desparți de el și să-ți vezi de viața ta. Oricum nu-l vei putea ține cu forța lângă tine. Nu e cazul să ajungi să te transforme gelozia în gardianul lui care îi păzește orice mișcare.

| Oxxxxyyymirooon a răspuns:

Se observa deja ca relatia asta nu mai merge. Nu cred ca mai poti repara ceva. Trebuie sa il uiti chiar daca e greu, o sa treci peste asta.Nu te injosi in fata lui si nu fugi dupa el ca pari obsedata. Daca ar fi vrut sa fie cu tine in continuare avea sa o faca demult.iar daca te iubea cu adevarat nu cred ca mai vorbea cu vreo fata.

| corbulalbrosu a răspuns:

Despartiti-va pana nu este prea tarziu. Se pare ca in mod real sunteti....incompatibili si acesta este adevaratul motiv al starilor conflictuale dintre voi. Parerea mea sincera. big grin

| M7Seven a răspuns:

Serios? Si eu m-as desparti de tine.Crezi ca te ajuta daca ii ceri tu telefonul sa vezi mesajele de pe wapp? E greu sa stergi sau sa mai ai un numar de telefon? Crezi ca daca vrea sa te insele nu poate sa o faca si fara sa gasesti tu mesaje pe wapp?

| mihai69 a răspuns:

Eu ți-aș fi spus că mă despart de tine în clipa în care mi-ai fi cerut telefonul să scormonești în el.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca baiatul ala vorbeste si cu alte fete in timp ce pretinde ca te iubeste doar pe tine, NU merita sa te obosesti a mai fii cu el, pentru ca, nu te iubeste!
Nu te mai stresa cu prezentatul la parinti, oricum el este deja al alteia... de aceea a renuntata atat de usor la tine.

| sofisis a răspuns:

Daca va si certati des....de ce nu vrei sa accepti ca s-a produs inevitabilul? La varsta adolescentei e normal...relatiile tin putin.
Si da, nu e treaba ta sa ii ceri telefonul.

| Adry05 a răspuns:

Daca va tot certati ce rost mai are? Maturizeaza-te inainte si incercati dupa eventual.