anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am cum sa ma dezvirginez singura nu? intreb nu prea stiu cu astea cum e

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poți să-ți rupi himenul fie prin accident (de exemplu sport) fie tu direct prin masturbare internă

| minrest a răspuns:

Tu intrebi daca poti sa te deflorezi singura, adica sa rupi himenul. Pai cum sa nu poti? Crezi ca penisul are o calitate magica, si numai el poate rupe o pielita? Himenul nu stie ce intra in vagin, orice ar fi, il rupe.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

De ce ai face asta?
"Prima data" poate fi o experienta de neuitat, iar baiatul va sti ca l-ai ales pe el sa fie primul.

Lasa obsesiile astea la 13 ani, precum dezvirginarea si masturbarea. Tu acum preocupa-te de scoala.
Dupa 18 ani alegi tu cu cine vrei sa iti incepi viata sexuala. De asta ai nevoie de mai multa minte, pentru ca vei alege o persoana, nu un organ!

| Alee1 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Da lasă-mă vere să fac ce vreau las ca și tu dădeai la labă poate mai devreme ca mine

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Alee1):

Tu faci ce vrei, dar nu mai comenta despre persoane pe care nu le cunosti!

| Kufu95 a răspuns:

Ba da, ai nevoie de un obiect, ca să rupi himenul, dar e destul de dureros și poți să te rănești grav, doar dacă un bărbat introduce penisul în vaginul unei femei o va dezvirgina 100%.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Virginitatea e doar un cuvânt. Îți pierzi virginitatea când iti începi viața sexuală (dacă un băiat isi introduce penisul in vaginul tau mai pe direct)
DAR: Poți să îți rupi himenul cu un obiect ce nu recomand (recomand să nu bagi nimic in vagin) și o să-ți curga sange plus cel mai probabil o sa ai o infecție urâtă. Si atunci cand o să-ți începi viața sexuală, nu o să-ți mai curga sange si nu o sa te creadă nimeni ca esti neatinsă. Deci sa nu bagi nimic in vagin.

| Ionut2025Tz a răspuns:

Ai cum sa te dezvirginezi singura. Dar e mai placut cu un barbat.

| EzSimple a răspuns:

Ba da chiar ai cum, trebuie sa te aliniezi cu orbita soarelui, si in timp ce sunteti la viteze egale sa iti comanzi un tricou personalizat in timpul masturbarii, si iti trimit un certificat inclus cu tricou la easybox

| androginul8 a răspuns:

Ba da, cu vibratorul!