Baietii nu merita lacrimile noaste. iate in mini si mergi si zii ce simti.nu fi timida.ca cineva poate sa ti-o ea inainte
Draga brunethacuochiverzi . daca nu poti sa-i spui in fata.trimite-i un mesaj. daca cineva din clasa ta il mai stie.atunci spune-i sa il dea lui.niste ex de scrisori :
"Iti scriu aceste randuri datorita sentimenteleor ce ma apasa si dragostei ca iti port.Nu stiu daca realizezi sau iti dai seama cat de mult eu te iubesc si ce insemni tu pentru mine, totusi am sa incerc sa iti spun toate astea.
Pt inceput iti zic ca te iubesc...nu stiu cat.sa zicem ca pe o scara de la 1-10 te iubesc de 11 :X."...si mai pui tu pe acolo "imi cer mi de scuze" si chestii din astea.
"Îmi cer scuze pentru greşeala mea şi mi-ar face orice este necesar pentru tine pentru a înţelege ce rău îmi pare."
cam atat imi vine pe moment in minte .
mult succes cu acel baiat!
papa:*
De ce nu incerci sa vorbesti pe mess cu el sau prin telefon? pentru ca asa. nu are cum sa te intimideze sa te faca sa te pierzi.
Eu una iti recomand sa clarificatsi lucrurile cat mai repede, ca sa stii ce sa faci in continuare, si sa nu mai suferi dupa el, :-s. sper ca tsiam fost de folos:*!
Pentru a-ţi cere IERTARE când ai greşit, a vrut să spună Brigaela, dar, oricum, ţi-a zis bine.
Însă, de ce nu ne spui şi nouă cu ce i-ai greşit? Nu de alta dar deseori ce i se pare greşeală mare unuia s-ar putea să nu i se pară prea mare celuilalt.
Mereu există diferenţe de percepţie în cupluri.
Salut.
Da, multumesc Kongeriket pentru corectare. Am gresit din viteza. Dar ai intuit exact ce am vrut sa spun.
Pai nu prea mi se pare chiar mare greseala am facut ca un fel de gluma proasta si i-am dat o palma in frunte, dar foarte incet atunci era si suparat si a zis ca fac numai glume proaste... ma rog dar el e suparat pe ine dintr-un alt motiv ca mi-am facut eu iubit si m-am dus la e acasa(la iubitul meu-dar nu s-a intamplat nimic oricum), acest baiat a aflat de undeva toate acestea si de atunci nu mai vorbeste cu mine, nici macar nu mai vrea sa mai auda de mine, cand ma vede se face ca nu exist, si ma doare foarte tare lucrul acesta, eu il iubesc enooorm de mult si totusi nu inteleg care e greseala mea? Ca mi-am facut si eu iubit sau care? Nu avea rost sa se supere pe mine degeaba. M-am saturat.Stau si pang incontinuu, nu prea mai mananc, am slabit foarte mult, nu mai am chef de nimic, nici macar nu pot realiza ca vin sarbatorile.Va rog din suflet ajutati-ma!
1. L-ai pocnit.
2. "eu il iubesc enooorm de mult si totusi nu inteleg care e greseala mea? Ca mi-am facut si eu iubit sau care? Nu avea rost sa se supere pe mine degeaba." - Scuză-mă dar, dacă pricep eu bine, şi eu m-aş fi făcut că nu exişti după o glumă atât de proastă ca asta!
Inainte poate ti se pare absurd dar noi asa glumeam unul cu altul, si eu cate palme am luat de la el... nu m-am suparat
Buna.Pai din cate ai spus eu nu am tras alta concluzie decat ca el te place (bineinteles aceasta este doar parerea mea ). Si cum ai spus si tu nici eu nu vad vreo greseala pe care u ai facut-o. Deci nu inteleg de ce trebuie sa iti ceri iertare.Cum zice si elysaaaa ar trebui sa vorbesti cu el pe mess si sa clarifici lucrurile.
Buna. Din cate ai explicat eu pot sa trag doar o concluzie si anume el, baiatul acela de care vorbesti, te place (desigur aceasta este doar si dor parerea mea). Si din cate ai spus nu vad de ce trebuie tu sa iti ceri scuze de la el. Iar solutia mi se pare identica cu cea a lui elysaaaa adica sa vorbesti cu el pe mess (doar ai dreptul sa stii de ce te ignora) si sa clarifici toate lucrurile.
Si eu sunt aceeasi situatie ca tine m
am glumit cu el inainte,m-am despartit de un baiat pentru el si acum nu mai sunt cu el am inceput ca sa fim prieteni am reusit si am facut si eu o greseala cred ca asta este (i-am dat la punctul slab,)si daca ii spun zice sa imi dau seama singura, nu mai suport ca sa ma cert cu el pe mess si sa il urasc vreau ca sa fim macar prieteni (desi nu cred ca mai are vreun rost la felul cum se comporta cu mine si la felul cum comunicam), un mic sfat si mie pls