anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am dat multa importanta vietii sexuale, insa fiind primul si singurul partener, oricat as incerca sa vad alte calitati ale lui, uneori apare si gandul ca eu nu ma simt bine in pat alaturi de el. Acest lucru se intampla de 3 ani sau mai bine de atat. Am incercat diverse lucruri, eu fiind cea care vine mereu cu idei, fantezii si orice ar putea sa ajute. Imi displace toatal sexul cu el, refuz mai mereu, iar cand se intampla abia astept sa se termine. Nu ma mai atrage, nu are prea multa grija de el, plus ca, cred ca si pentru el, eu am fost prima si singura partenera. Sigur ca nu i-am spus ca nu ma simt bine alaturi de el, dar am tot venit cu idei pentru a mai diversifica, insa degeaba, rezultatul este acelasi.
Nu stiu ce decizie sa iau, nu vreau sa ii spun pentru ca l-as rani, dar nici sa ajung sa il insel sau sa imi provoc neplacere la nesfarsit.
Daca sunt aici persoane casatorite sau ce se afla in relatii de durata si s-au confruntat cu situatii similare, mi-ar placea sa imi imparatseasca cateva sfaturi, trebuie sa decid cat mai curand. Nu vreau sa ranesc un om care ma iubeste dar nici sa ma chinui pe mine, efectiv nu imi doresc sa mai am relatii sexuale cu el.

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Mai iei anticeptionale?

| mihai69 a răspuns:

Păi ori stai cu el de vorbă deschis, ori... adio. Asta nu e relație, indiferent cât ții la el, dacă nu poți vorbi deschis despre absolut orice pentru a putea rezolva problemele care apar. Pentru că (în cazul că nu te desparți), să știi că vor mai fi și alte „încercări". Asta e doar prima...

| Andreeush a răspuns:

Dacă zici că nu îți mai dorești să ai relații sexuale cu el atunci ar trebui să te despărți de el.
Nu sunteți compatibil din punct de vedere sexual și nu prea ai ce face în cazul ăsta.

| Plato a răspuns:

De ce l-ai luat daca nu-ti place?
Si prea mult bine se urca la cap. Eu cred ca o sa regreti daca-l lasi pentru un taur comunal, dar poate preferi viata de obiect.

| antiqque a răspuns (pentru Plato):

Tu esti frustrat tare, in fiecare raspuns scrii mizeria asta cu obiectul.
Nu iti place ****, nu comenta, fiecare face ce vrea.

| Emma30555 a răspuns:

Nu te mai atrage, lasă l, găsește pe altul. Nu are rost sa stai cu el, pentru ce? Vad f multe persoane care se complac în relații de teama ca nu găsesc alții. E o mare prostie. Mereu se găsesc alții, mai buni. Nu sta cu un om pentru care nu mai ai sentimente, nu merita

| Alexandrionelu a răspuns:

Prințesă micuța, care ai crescut din povesti și desene animate care se termina întotdeauna cu "și au trăit fericiți pana la adanci bătrâneți" Bun venit în lumea reala! 80 % din oamenii căsătoriți de mai mult de 3 ani suferă de problema ta. Iar ceilalți 20 la suta știu sa o ascundă a naibii de bine.
Ce poți sa faci? Oferă-i tu întâi ceea ce vrei sa primești de la soțul tău. Vrei sa primești plăcere? Întâi oferă-i. Îl tratezi rece și distanta? Își va golii omul periodic c0aiele în tine, ca asa cere anatomia și nimic mai mult.
Vrei sa divorțezi și să-l cauți pe făt frumos - idolul pasaricilor? Vei fi folosita de mai mulți badarani, după care vei ajunge tot cu un soț care nu te satisface, doar ca mai bătrân și mai urat ca asta și probabil cu copii dintr-o căsătorie anterioara.
Asa ca stai draq cuminte pe rama ta și bucură-te de ceea ce ai!

| OrdanKarris a răspuns:

Aici este vina ta in totalitate, trebuia sa aflii daca sunteti compatibili in pat inainte sa te casatoresti. El te-a cerut, si-a facut datoria, tu ai acceptat. Acum ca esti nevasta lui, se intelege de la sine ca l-ai placut si ca l-ai accceptat in totalitate, asta inseamna si sexual. E datoria ta ca nevasta sa-l multumesti sexual. Multumirea ta a venit din faptul ca ai casatorie, ca apartii cuiva, ca ai fost ceruta. Nu esti multumita sexual? Ghinion. Trebuia sa aflii asta inainte sa te casatoresti, sau sa nu te mai casatoresti. El nu are nici o vina. Nu-ti doresti relatii sexuale cu el? Ghinion. Cand ai semnat hartia aia de casatorie, inseamna ca ai acceptat sa devii partenera lui, mai ales in pat. Acum spui ca nu mai esti multumita. Esti exemplul perfect de ce casatoria NU MERITA, iar voi muierile nu meritati sa fiti cerute in casatorie. Nu meritati acest privilegiu. Nu meritati.

| ParvuMaria a răspuns (pentru OrdanKarris):

Nu suntem casatoriti, doar avem o relatie de 5 ani

| Uvox a răspuns:

Nu stiu câți ani aveti dar sa rezum: daca nu iti mai place DOAR cu de el, e cazul sa renunți la relatie. Daca nu, inseamna ca ai o problema de libidoul si recomandarea mea este sa o rezolvi urgent!
În caz contrar, o sa aveti amândoi frustrări care, f.probabil, in final o sa duca la despărțite.
În general, partenerii unei relatii ar fi ok sa aiba cam acelasi apetit sexual (+ sau - putin), altfel e dificilă o asemenea relatie pe termen lung.

| DanyDav a răspuns:

Hmm, aiurea situatia!
Parerea me este ca simte lipsa de concurenta care, l-ar face sa se straduiasca sa fie mai bun!
Nu stiu cat de deschisi sunteti, dar in cazul vostru cred ca swingul ar fi o solutie, sa vada cum este acceptat si de alte femei si cum alti barbati mai buni in pat reusesc sa isi satisfaca iubitele, deci are nevoie de experiente si lectii traite nu doar sfaturi.
Poate aveti un prieten comun bun la capitolul asta, care ar fi de acord sa vi se alature in pat!
Si eu sunt baiat, si daca as fi in situatia lui, as lasa orgoliul la o parte si as face orice e necesar sa imi fac iubita fericita.

| Plato a răspuns (pentru DanyDav):

Daca tu nu ai pic de stima de sine, nu inseamna ca toti sunt la fel.

| DanyDav a răspuns (pentru Plato):

Aici confunzi stima de sine cu orgoliul, sunt de acord cu orgoliul cand este o cauza care merita orgoliul, dar in cazul asta are doar de castigat, experienta si isi salveaza relatia.

| Plato a răspuns (pentru DanyDav):

Salveaza relatia? Lasand pe cineva sa-i f... prietena isi salveaza relatia? Aia doar relatie nu mai e.

| WgStefan a răspuns:

Spui ca nu te satisface in pat si tot tu spui ca nici nu vrei sa mai faci sex cu el si abia astepti sa se termini, un lucru e sigur, nu il mai iubesti, ori esti nimfomana. Spui ca nu se ingrijeste, e gras sau cum? Atunci e si vina lui. Si voi sunteti proastele care umblati cu toti grasii si deformatii, si spuneți "e pufos".

| NoName56 a răspuns:

Poate esti asexuala.