| alone a întrebat:

Nu am facut-o nikiodata fara prezervativ nici macar prima data... exista seanse sa raman insarcinata daca facem sex neprotejat cateva min si nu ejaculeaza in mine? o facem cateva min fara prezervativ si dupa isi pune unu, suntem amandoi curiosi vrem sa vedem cum e fara... mersi pentru raspuns :*

Răspuns Câştigător
| Ellenna a răspuns:

Deci. Stii vorba aia "Curiozitatea omoara pisica"? laughing Exact acest lucru mi-a trecut prin cap cand am citit intrebarea ta. In primul rand POTI ramane insarcinata si daca NU isi da drumul in tine pentru ca barbatii/baietii secreta un lichid preejaculator ( Adica inainte sa ejaculeze) care contine spermatozoizi ( nu atat de multi ca si sperma, dar totusi, contine. ) Deci, exista riscul sa ramai insarcinata si daca isi da drumul in tine si daca nu. Nu inteleg de ce. va mananca pe voi. Vreti sa va faceti griji dupa ca nu cumva sa nu fii insarcinata? Nu cred. Cel mai bine ar fi sa te duci la farmacie si sa cumperi pilula de dupa (daca vreti neaparat sa o faceti fara, macar sa aveti o garantie ca nu ramai insarcinata. n-ai vrea sa fii mamica la anii tai, nu? ) Si daca incepe sa iti placa mai mult sa o faci fara, du-te la medicul ginecolog sa iti prescrie o reteta de anticonceptionale ( si stai linistita, NU toate ne ingrasam de la anticonceptionale, depinde de organism. Dar medicul iti va prescrie anticonceptionalele cele mai sigure pentru organismul tau, adica cele care vor avea cele mai putine efecte secundare, sau deloc. Depinde de noroc laughing ) Oricum, eu iti recomand sa nu o faci fara prezervativ daca nu iei in calcul alta masura de protectie. Sper ca te-am ajutat ^.^

5 răspunsuri:
| dyyva a răspuns:

In timpul actului sexula penisul mai secreta un lichid ( nu sperma) car contine spermatozoizi. si da se poate ramane insarcinata

| alina_4026 a răspuns:

O secunda poate salva o viata unui om, asa si in cazul vostru sint sanse sa ramii insarcinata.

| DandD a răspuns:

Eu cu pr meu nu facem cu prezeu pentru ca e naspa,nu ai cum sa ramai doar daca se termina in tine,iar lui cand ii vine el isi da seama stie si o poate scoate,dar is uni tampiti care uita ca mai trebuie sa scoata si isi da drumul de aia multe raman din greseala.
da n-ai cum sa ramai, poti face linistita toata pardita, dar sa o scoata cand ii vine,:*:*:*

| catalincatalin_4298 a răspuns:

Da cum sa nu e frumos fara prezervativ insaaaa ai uitat de asa zisele boli! deci mai bine cu el si gata! fara grijiwinking

| Theo5370 a răspuns:

Eu stiu ca nu, asta insemnand ca baiatul sa fie foarte atent pebtru ca este rsponsabilitatea lui.A si foarte important sa nu fi avut un contact sexual inainte si el sa fi ejaculat pentru ca riscati foarte mult Dar sunt sigura ca daca incercati o sa devina o obisnuintawinking Aveti grija nu aveti idee in ce va bagati mai ales tu ca fata orice avort inseamna o trauma care nu dispare niciodata. O prietena a trecut prin asa ceva si eu si acum am momente in care ma mai gandesc la acel lucru pentru ca am fost langa ea de cand a aflat pana le-a spus parintilor si pana in acel moment si este de0a dreptul groaznic. Aveti grija!
Ai facut pana acum un control ginecologic? Cati ani ai? Daca m-ai intrebari despre subiectele astea te pot lamuri cu mare dragwinking