anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am folosit prezervativ la primul act sexual care s-a intamplat acum 4 zile:-s. oare am ramas insarcinatastraight face? prietenul meu mi-a zis ca nu trebuie sa folosesc prezervativ daca sunt virgina.

11 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Nu te lua dupa prietenul tau in toate! ai gresit ca nu te-ai informat dar nu te judec, fapta e consumata acum! ai grija de tine si intra pe site-ul noifetele.ro poate mai aflii si tu ceva nou! nimeni nu s-a nascut invatat dar e pacat cu atatea metode de contraceptie sa fi mamica de la varsta ta(ca presupun ca nu esti mai mare de 18 ani) pup

| anka a răspuns:

Prostia se plateste. Crezi ca prietenul tau e pregatit sa schimbe scutece?

| Eu4EverX a răspuns:

Prietenul tau te-a prostit si tu l-ai crezut, normal ca trebuie folosit prezervativul chiar daca e prima data! Dar daca nu va informati inainte astea sunt consecintele, imi pare rau dar e posibil sa fi insarcinata!

| Silviu591 a răspuns:

Nasoala treaba. dc nu te`ai informat intai? te lasi pe mana prostului. nah. daca ai ramas (ceea ce este o sansa de peste 50%) sa va traiasca. dar eu sper ca nu.nu ma gandesc la voi.ma gandesc la copil happy

| Andreea_7493 a răspuns:

Si tu ca prostuta si neinformata ai facut ca el ...Doamne,Doamne! Sunt sanse destul de mari sa fi ramas, mai ales daca a ejaculat in tine. Fa un test de sarcina dupa 21 de zile de la contactul sexual happy

| zanesiprintese a răspuns:

laughinglaughinglaughinglaughing ce legatura are virginiteatea cu prezervativul? Daca a ejaculat in tine, totul este posibil.

| elamit a răspuns:

De cate ori faci sex protejezate, protejazate, nu trebuia sa-l asculti, nu vroia prezervativul nu mai faceati sex si gata,

| Just kidding a răspuns:

Pai daca a ejaculat in afara, sunt sanse minime sa ramai, daca a ejaculat in tine e clar straight face

| papushika a răspuns:

Insarcinata poti ramane de la primul contact sexual, incearca cu un test de sarcina, multa bafta...

| usernamemada a răspuns:

rolling on the floorprietenul tau e cam mincinos. Poti ramane insarcinata mai ales daca el a si ejaculat in tine.Mah daca faci sex cu el de ce nu te gandesti si tu "bah oare prostii aia care zic sa folosim prezervativul, vorbesc asa aiurea?"Data viitoare gandeste'te ce alegi un copil sau o metoda de contraceptiebig grin?

| DiXutSu a răspuns:

Dar oare nu sunt sanse de a stopa sarcina invreun fel?straight face