| Anne_3934 a întrebat:

Nu am fost sigura ca prietenul meu ma iubeste cu adevarat.Asa ca mi-am facut in id si l.am intrebat daca are prietena.Acesta a raspuns " NU". Ce poate insemna asta?straight face va rog sa ma ajutati

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Inseamna ca nu te iubeste cu adevarat, e un nesimtit nu te merita sa stii.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Că îşi satisface plăcerile cu altele,dar te iubeşte pe tine.
Şi ceea ce ai făcut tu este o lipsă de maturitate.
De ce nu comunici cu el?
Că poate de asta caută băiatul alinare.
Pentru că nu are parte de comunicare.
Pentru tine,părerea lui nu contează?
Să nu te aştepţi la prea multe din partea lui, când va afla adevărul.
Pentru că se va simţi folosit şi va vedea că nu ai încredere în el.
Şi va considera că relaţia noastră nu va avea nici un viitor.
Poate asta o să-ţi fie învăţare de minte, să vezi şi tu cât de important este pentru persoana de lângă tine să spui ce simţi.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Şi dacă ai atâtea îndoieli,de ce încă mai eşti lângă el?
Îţi place să suferi?
Desprinde-te de el acum, înainte să suferi mai mult.
dacă vezi că nu te merită, pleacă de lângă el şi găseşte un băiat care să te merite cu adevărat.

| MissL a răspuns:

Vai scumpa mea, baieti mai sunt, lasa-l straight face nu te merita...
sau discuta cu el daca ti la el, si spune-i mai am senzatia ca nu ma apreciezi suficient ca nu-mi dai ft mare importanta fa-ma sa ma simt altfel, tzinema mai mult in centrul atentiei, ca altfel, poti sa-ti gasesti alta, ca tu trebuie sa te simti fericita cu el straight face!

| AndaWest a răspuns:

Ca banuiala ta a fost confirmata...ca sa vezi ce-i poate capul continua sa vorbesti cu el de pe id ala

| Ioana2518 a răspuns:

Este un nesimtit. Si te va insela cu prima **** care ii va iesii in cale, da-mi id tau printr-un mesaj si mai vb dsp asta:*:*

| AnnePanda a răspuns:

Imi pare rau sa zic asta dar cred ca nu te iubeste.Ai toata viata in fata, gaseste printul adevarat si lasa balaurii happy.big grin NU te merita i`a spune`i ca tu erai aia care l-a intrebat daca are prietena si sa-l intrebi : ''Deci. Noi nu suntem prieteni? A? ok.PA ''

| yupiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Pai daca face chestia asta inseamna ca poate urma sa se desparta de tine. Daca mie mi-ar face cineva asta i-as trage o palma prima data cand vad ca suntem singuri

nu stiu, fa ce crezi ca trebuie facut

| HyDrogen a răspuns:

Asta inseamna ca el poate renunta la tine fara remuscari asa ca mai bine ai scapa de el!

| Anne_3934 explică:

Nobody4Nobody.Am vorbit si cu el si l.am intrebat daca ma iubeste cu adevarat si imi spune ca da. dar oricine poate minti cu asta oricand