| Andreibroro a întrebat:

Nu am iubita….
Am 19 ani imediat fac 20 si simt ca nu am putut iubi vreodata o fata. Nu stiu ce e gresit cu mine
Ca si aspect fizic mi as da un 6
Nu sunt nici cel mai frumos nici cel mai urat. (1.90, ochii verzi) daca aspectul fizic conteaza. Nu stiu ce sa fac

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu trebuie sa faci mare lucru ca sa agati o fata, doar sa inveti sa respecti femeia, sa o saluti politicos si respctuos, sa-i vorbesti calm si placut, sa te prezinti frumos imbracat samd.
Banuiesc ca lucrezi, sau esti student?
Ori ai colege de servici ori colege de facultate si cu siguranta sunt destul de multe, de unde poti alege.

| Emilian65 a răspuns:

Nu te speria ca nu ai avut și nu ai. Ai tot timpul să-ți faci o iubita.

| Kiran a răspuns:

Personal cred ca e mai bine asa, multi care trecem prin asta ramanem. sa zicem ca "surprinsi" de aceste "experiente".

Lucreaza la partea financiara, nu zic sa ai afacere, dar suficient cat sa va puteti muta candva, impreuna iar pana in acel moment, sa o poti imbuna cu flori, iesiri, etc unde sa insisti prin a plati tu.

Afla mai multe despre relatiile din ziua de azi, cum incep, cum functioneaza pe parcurs si cum se termina, uneori vei regasi problemele altora in experienta ta cu "aceea" fata si nu strica sa stii unde poate duce o femeie suparata sau geloasa.

Intre timp, poti lucra usor usor si la tine, de la aspect si pana la mimica fetei / gesturi.

Nu trebuie sa le faci pe toate astea la perfectie, eu unul consider ca astea sunt lucrurile ce trebuie "fixate" de catre un baiat, sa fie stabil comportamental, decent fizic / financiar pentru ca, in perioada asta 2024, se pune accentul ca este pace, iar pacea aduce ca X sa fie mai bun ca Y si fata va trebui sa aleaga, X sau Y si nu vrei sa stii ca "tu, Y, esti Prima iubire, dar X este prima IUBIRE".

Si da, nu este nimic anormal sa nu te poti "incadra" in ceea ce inseamna iubire, unii o avem, alti nu, considera asta ca pe inelul tau norocos.

| RAY a răspuns:

Tu ce privești când vezi un om? Inteligenta, educația, sufletul sau evident fizicul lui, fetele tinere frumoase vor băieți frumoși sau bogați

| RAY a răspuns:

Violleta nu vb de femei la menstruație

| somedayinoctober a răspuns (pentru Violleta2022):

Mie imi place sa fiu injurata de exemplu, nu e ceva general.

| alexiaaaaaaaa333 a răspuns:

Te vreau eu 17 ani, 1.55, pitica dracoasa geloasa (si buna?)

| Goete a răspuns:

Poate ai vreun motiv sa specifici in mod expres ca nu ai putut iubi niciodata O FATA.
Lasi sa se subinteleaga ca un baiat, Da

| StoicAnalysis a răspuns:

Iesi mai des la intalniri. E normal ca nu trage nimeni la tine daca nu esti social.