Lipsa de lubrifiere, tu fiind uscata acolo inauntru e normal sa te doara. daca ati avea preludiu, tu te-ai umezi bine bine, si nu te-ar mai ustura si nici nu te-ar mai durea
Sunteti casatoriti? Daca iubire si sex saptamanal pana la casatorie, ce veti face dupa casatorie? Veti mai avea energie?
Buna, e foarte posibil sa fie vorba de o infectie, cel mai bine ar fi daca usturimea persista, sa mergi la un medic sa vezi despre ce poate fi vorba, poate ca e nevoie de un preludiu mai lung, sa te lubrifiezi bine, insa din cate spui tu, e foarte posibil sa ai vreo infectie, nu e deloc normal sa ai astfel de probleme, infectiile locale nu sunt asa grave dar trebuie tratate la timp.
Cel mai bine ar fi sa te duci la un ginecolog, noi nu suntem in masura sa iti spunem exact ce ai putea sa ai... O vizita cat mai urgenta la medic e cel mai bun remediu.
Stii baietii astia nu au pic de sentimente... nu le e mila de noi si eu am patit si nu e nici o problema mama lucreaza ca asistenta la ginecologie, si am intrebat-o de chestia asta si o zis ca la inceputul actului baietii ar trebui sa fii mai rabdatiori si sa ne ofere un preludiuu pana simntim noi nevoi stii u:*:*:*(asta e doar daca te ustura nu daca si sangerezi ft tare, daca cand te stergi oleaca este un pic de sange nu-i nimic e din cauza actului fiindca nu a fost umezit bine, dar daca curge sange ar trebu sa vizitezi un ginecolog):*:*
Este cu certitudine o infectie. Du-te cat mai repede la ginecolog pentru diagnostic si tratament.
Dupa cateva ore imi trece cred ca e mai mult lipsa de lubrifiere, nu am sangerari. La ultimu contact am stat ceva mai mult la preludiu si nu am mai avut dureri.