| iAngel a întrebat:

Nu am mai stat cu prietena mea de cateva zile impreuna, ca nu am avut cum sa ne vedem.Ieri cand sa intram in liceu, era cu cateva fete cu care pleaca ea de acasa, sa vina la liceu, si am vrut sa stau cu ea pana incepem orele(vreo 5-6 minute) iar ea imi spunea mai mereu sa plec, sa ma duc la mine la clasa(nu incepuse orele deloc) ca ne vedem in ultimele 3 pauze(sunt 5 pauze in total), ca vrea si ea sa stea cu fetele(de parca nu a venit cu ele), si azi dim i-am spus ca m-a suparat chestia asta si pe urma gasea scuze gen ca era murdara de pe drum si nu vrea sa o vad asa si i-am spus ca nu ma intereseaza cum arata vreau sa fiu langa sufletelul ei, asta conteaza pentru mine, si i-am spus sa nu mai imi faca faze de genul ce este mai important pentru ea sa stea cu fetele sau sa stea cu mine(nu mai am fost unul langa altul demult, doar vorbeam la telefon) si ea a spus ca noi ne mai vedem dar cu fetele nu(asta vrajeala ca vine cu ele in fiecare zi la liceu si sunt si in aceeasi clasa) nu o inteleg deloc aici. daca nu se schimba si mai ma duc la ea si ea imi zice sa plec, o las. nu are rost o relatie asa, o relatie inseamna cat mai mult timp petrecut alaturi de persoana iubita, cand mi-a facut faza de ieri am simtit ca nu sunt dorit, ca nu ma iubeste, si am plecat de nervi, fara sa ii spun. cum sa procedez cu ea

14 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Frate,nu crezi ca exagerezi cu povestile astea? la orice pas, orice actiune care se petrece cu prietena ta, imediat vi si redactezi aici. Ai 1000000 de subiecte numai cu prietena ta tampita. Si nici macar nu dai funda celor care te ajuta! chiar atat de prost esti incat nu stii cum sa faci si trebuie tot timpul sa-i scriem noi?

| Rocsyyy a răspuns (pentru Amelya02):

Auzi esti putin cam asa pana la urma e prietena lui nu amica lui si in plus el vrea sa ii fie cat mai bine prietenei lui

| iAngel explică (pentru Rocsyyy):

Ai dreptate,vreau o relatie perfecta si din cauza aceasta cer multe sfaturi despre relatia mea,tin enorm la fata asta la fel cum tine si ea la mine, si cer sfaturi pentru ca este pentru amandoi prima relatie si nu stim cum sa ne comportam, ea face 16 ani in martie eu am deja 17

| DeeaMarry a răspuns (pentru iAngel):

Spui ca ti enorm la prietena ta. Si atunci cum se face ca in o gramada de intrebari pomenesti de despartire, daca nu chiar in toate?! Daca sta cu fetele o lasi, daca iasa la discoteca cu nu stiu cine o lasi, daca nu te suna sa vorbiti intr-o zi o lasi etc. Nu crezi ca exagerezi? Atunci cand iubesti o persoana nici macar nu poti pomeni de despartire! Te porti de parca ai avea 13-14 ani, nu 17 straight face

| Rocsyyy a răspuns (pentru DeeaMarry):

Mai da ce naiba aveti lasati baiatu in pace nu a scris intrebarea ca sa i se spuna ca exagereaza.e ralatia lui si el decide cum vrea sa fie.

| DeeaMarry a răspuns (pentru Rocsyyy):

Normal ca e relatia lui si el decide cum vrea sa fie, insa din moment ce posteaza niste intrebari aici mi se pare normal sa i se raspunda vorbind sincer, indiferent daca adevarul doare sau nu. Mi se pare normal sa vreau sa ii deschid ochii daca vad ca nu merge pe calea cea buna, mai ales ca nu il cunosc si nu am niciun interes sa ii fac rau. Daca se cearta acum cu prietena lui din toate nimicurile, ce o sa se faca atunci cand or sa intervina probleme serioase?! Normal ca nu o sa se poata descurca! Trebuie sa se maturizeze, sa invete sa lase de la el, sa nu mai fie atat de orgolios si sa nu mai ia in seama toate nimicurile, precum si multe alte sfaturi ce fac o relatie sa dureze. Daca pomeneste de despartire sau chiar se desparte de prietena lui la fiecare cearta, nu o sa ajunga nicaieri!

| Rocsyyy a răspuns (pentru DeeaMarry):

Dar acum na ce vrei daca tiar face si tie iubitul asa nu te-ar supara. Încearca sa te pui in locul lui si atunci comenteaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt 2 variante:
-ori doreste sa stea si ea mai mult cu fetele
-ori incearca sa puna capat relatiei voastre
Sfatul meu este sa fi mai indiferent, sa o lasi pe ea sa te caute si atunci o sa vezi: daca te va cauta inseamna ca vrea sa stea cu tine daca nu te cauta incheiati conturile amiabil

| iAngel explică (pentru anonim_4396):

Am vorbit cu ea despre chestia asta a zis ca ma iubeste, din ambitie o sa ma duc astazi mai devreme la liceu cand o sa fie cu fetele sa stau cu ea sa vad daca imi face chestia asta, daca o mai face ii spun clar ca nu se comporta bine si gata sa punem punct(este prima relatie pentru ea o sa vada cat de bine ma purtam cu ea cand o sa aiba alt baiat langa ea)

Si nu inteleg la prima varianta, dc ar alege sa stea cu prietenele mai mult decat cu mine, dc le pune pe primul loc pe ele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e de ajuns sa-ti spuna ca te iubeste...asta o poate spune oricine trebuie sa-ti demonstre eu zic mai bine sa te duci azi la liceu si sa stai cu baietii si vezi daca vine ea la tine si sta langa tine nu tu sa te duci mereu la ea pentru ca o obisnuiesti prost...las-o si pe ea sa faca astfel de gesturi nu numai tu

referitor la prima varianta: asa sunt fetele, orice fata are un grup de prietene cu care sta mai mult si vb mai mult...nu ai sa vezi niciun baiat ducandu-se la toalete cu inca 2 baieti dupa el ca sa-i tina de urat...in schimb la ele o sa vezi lucrul asta laughing)

Este timida si rusinoasa, nu vine la mine daca stau in preajma altor baieti/fete sau la mine in clasa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru iAngel):

Atunci prima pauza n-o baga in seama daca vine la tine te-ai scos inseamna ca a scapat de timididate, daca nu vine du-te tu in pauza urmatoare la ea si vb cu ea si vezi ce-ti spune, daca iti reproseaza inseamna ca tine la tine, daca nu-ti zice nimic inseamna ca ii esti indiferent

| eOGaBrY3La a răspuns:

E destul de compicat nu stiu incearca si arata-i si tu ca o poti ignora, si poate isi va da seama ca nu e bine ce face