| INDARATNICUL a întrebat:

Nu mi-am tradat sotia niciodata si nici ea nu a facut acest lucru.Dar am fost absent in relatie uitand sa mai fac lucrurile ca la inceput.EA ESTE O PERSOANA DEOSEBITA AVAND O GRIJA EXCESIVA PENTRU MINE.AM GRESIT IN SASE ANI DE TREI ORI RIDICAND TONUL CU MAI MULTI DECIBELI DAR FARA JIGNIRI SI APOSTROFARI.SA TINEM CONT CA RELATIA NOASTRA A INCEPUT ACUM 11 ANI din care cinci numai ne-am dat buna ziua, eu fiind casatorit cu doi copii iar ea necasatorita cu un copil.Dar acest lucru nu ne-a impiedicat sa fim responsabili in sensul ca numai dupa ce am divortat am iesit sa ne cunoastem, prietenia noastra tacuta finalizandu-se cu casatoria. Dupa casatorie lucrurile au mers in directia dorita si ne-am urmat visul, dar eu am incetat sa ii mai dovedesc prin fapte, gesturi ca o iubesc enorm.Nu stiu cum sa ii recastig increderea ca pot fi ca la inceput.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Numai discutand cu ea poti imbunatatii lucurile intr-o casnicie.
Comunicarea, compromisurile, loialitatea, respectul, dragostea, toate astea sunt parte din buna functionare a unei relatii fericite si de lunga durata.

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Doar prin fapte.

| TimberWolf a răspuns:

Acasa TV

| Madaxo97 a răspuns:

Păi începe iar să îi dovedești cu fapte ca o iubești, simplu. Fă gesturi frumoase ca la începutul relației.

| Cipi1212 a răspuns:

Fiind bun cu ea.