Schimba prietenul pentru ca nu face treaba buna. aici nu esti tu vinovata daca la masturbare ai.
deci. el e de vina. pentru ca nu stie cum sa te faca sa ajungi la orgasm in timp ce faciti sex.
Sau incercati amandoi diferite pozitii sau incercari care daca observi ca te fac sa simti ceva atc insistati pe chestia aia.
Respect si ciao! :*
Pai probabil cel mai bine ar fi sa ii spui adevarul insa ar mai fi o metoda.Incearca sa ii zici ca te-ai plictisit si intreaba-l daca nu vrea sa mai schimbati ceva. Poate alte pozitii sau nu stiu, gasiti voi ceva.
Insa si sa ii spui ar fi o sugestie.Roaga-l intr-o zi sa a intalniti undeva si ii zici (chiar daca nu va fi usor) ca nu prea simti atunci cand faceti sex, chiar daca e cam greu incearca.Insa mai simpla e prima varianta.
Succes!
Cand sunteti impreuna ii spui, dar nu cand o faceti, alta data, gasesti tu un moment potrivit, si ii explici.
Dc zici ca nu ai orgasm, scuza-ma dar inseamna ca baiatul e de vina, adica prietenul tau, acum nu vreau sa ma crezi deplasat, dar inseamna ca nu te exciti suficient, incearca sa ii explici prietenului tau care sunt zonele tale erogene si sa insiste akll cel mai mult.
Comunicarea in astfel de situatii e cea mai importanta, trebuie sa ii spui nu trebuie sa te temi, mie daca mi-ar explica prietena mea lucrul asta cred ca as face pe dracu in patru a.i. ea sa aiba orgasm.
Nu stiu acum la tine care e problema, dc nu te uzi suficient folositi un lubrifiant ceva.
Si inca ceva, dc ai prieten nu te mai masturba ce naiba, vb cu el si
incercati sa rezolvati problema.
Ma femeie cum dracu sa nu imiti tu orgasmul daca tu te masturbezi cu datamai vibratorul de 30 de cm sau c mai folosesti tu de jum de metru si in diametru cat o roata de tir si ala cand te freaca tu sa mai simti ceva? asta-i buna las-o si tu mai moale cu masturbatu`
I: de ce fetele mimeaza orgasmul?
R: De fraiere in *** au venit de pe o nava extraterestra si acum nu mai poti sa bei o bere cu un tovaras de ele in ***...
Am uitat sa precizez ca nu pot avea orgasm vaginal si doar prin masarea clitorisului
Cel mai bine e sa ii spui...toata prb e ca actu sexual nu dureaza mult...adica el se grabeste.mai bine spune-i.