Intenţionam să-ţi dau un răspuns inteligent dar în momentul în care tu pleci de la premiza că toată lumea crede în dumnezeu, fantoma sfântă, cristoşi şi alte personaje imaginare... deja e aiurea.
"de ce baieti sunt insensibili?" - De ce sunt femeile curve?(unele), De ce sunt femeile proaste?(unele), De ce sunt femeile materialiste?(unele). Iată contraexemple de întrebări stupide.
Şi, cel mai relevant - De ce femeile sunt victimizate aşa de mult?!
Te-a înşelat, trebuia să termini atunci. Nu ai terminat, nasol. Atunci poate chiar credeai că-l poţi ierta. Totuşi, tu l-ai înşelat şi tu, ce pana mea... să fiţi egali, nu?!
Nu merge chiar aşa! Dacă chiar vroiai să-l ierţi, nu repetai greşeala. Cam pe-acolo ai pierdut iubirea, zic eu!
De ce iubirea e dureroasă? - Fiecare doarme aşa cum îşi aşterne.
de ce atunci cand iubim pe cineva nu aratam ce simtim? - eu arăt. Dacă nu primesc răspuns, prefer să renunţ din faşă, tocmai ca să nu sufăr!
de ce trebuie sa iubim? - dar nu trebuie! Eu dacă nu vreau, nu iubesc. Dar dacă vreau şi decid să iau o relaţie foarte în serios, atunci iubesc dar alegerea am făcut-o eu, ştiind că după aceea nu voi mai putea da înapoi!
Succes.
Pentru ca doar cu lacrimi se naste dragostea adevarata. cand iubesti cu adevarat esti dispus sa faci orice asta insemnand si sa suferi. cine stie sa iubeasca acela are puterea sa treaca si peste suferinta. fara lacrimi nu exista dragoste.
una fara alta nu exista.
pentru ca acel acea prost nu merita iubirea ta.
e ceva normal in dragoste nimic nu poate fi perfect, atunci cand suferi iti dai seama de fapt cat de mult iubesti.
daca nu suferi nu iubesti.
lacrimi de iubire tot ce-am de la tine ce dobitoaca e adela popescu
pentru ca asa e dragostea ceva frumos dar in acelasi timp si ceva dureros. de ce nu exista dragoste fara suferinta, fara lacrimi?
ba da exista problema e ca noi atunci cand iubim asteptam ceva in schimb asta e iubire egoista iubeste fara sa astepti nimic inapoi vazand in omul acele ceea ce ar putea deveni si nu ceea ce este el ea cand vei ajunge sa iubesti pur si simplu fara sa vrei nimic inapoi nu vei mai suferi nu vei avea cum.
nu exista un raspuns concret suferim pentru ca suntem oameni
ca altfel nu simti ca iubesti. pupici.
Ca o relatzie din dragoste care sa tina, prima data trebuie sa intelegi dragostea Lui Dumnezeu, si sa il iubestipe Dumnezeu mai mult ca pe orice, dupa aceea poti intelege dragostea cu adevarat:p ...parerea mea
Dumnezeu este dragoste, El ne-a lasat pacea lui, tot ce facem pe alaturi nu intra in competenta Lui, vrei sa-ti complici viata nu-l condamna, tot ce trebuie sa faci este, cere intelepciune si vei primii. O zi plina de binecuvantari si recunostinta fata de Creator.