| mrstef a întrebat:

NU as vrea sa plictisesc cu intrebari stupide,Dar mi s-a intamplat o chestie: veneam de undeva cu trenul si mi s-a intamplat ca era si o fata,bine ca erau locurile ocupate si de alte persoane, si asa de tare mi a placut incat m am blocat si nu puteam sa intru in discutie cu ea,cu toate ca fierbeam de ciuda si ma framantam cum sa intru in discutie cu ea(un adevarat chin.sad)si nu am reusit sa schimb un cuvant cu ea,si cand a venit timpu sa coboare ea,mi am luat inima in dinti si am schimbat o vorba cu ea, si se grabea ca trebuia sa coaboare, mare lucru nu ma reusit decat sa imi dea id ul de fb(adica numele ei).Ce dezamagit eram ca nu am avut curaj de la inceput ca poate imi dadea numarul ei.Am ramas asa dezamagit dupa aceea, ca cateodata vorbesc ca un nebun si cateodata nu reusesc sa scot un cuvant...
In fine tipa era superba, niste ochii stralucitori si o nevinovatie in ei...
Am cautat-o pe facebook si inca nu am dat de ea.

Poate cineva sa ma ajute sa ii gasesc numarul ei de telefon daca ii stiu numele si prenumele?
(faptul asta s-a consumat in Italia )

Răspuns Câştigător
| Mirrre a răspuns:

laughing..pai daca ii stii numele si prenumele ar trebui sa o cauti pe fbhappy..caut'o pana o gasesti..asta daca are fbtongue

| mrstef explică (pentru Mirrre):

Merci de raspuns...Chiar incurajator happyfb are, numai ca nu prea il foloseste, ultima postare o are din 7 mai....deci pana intra sa imi accepte prietenia vine iarna, eu vroiam sa o intalnesc in vara asta.Nah poate o invitam la o cafea.

| Mirrre a răspuns (pentru mrstef):

Inteleg.daca vrei.te ajut si eu..imi trimiti un mesaj cu id'ul tau si imi spui numele ei si poate dam de ea happy

| mrstef explică (pentru Mirrre):

Ok

8 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Ce Glumet esti! Tare Glumet@si foarte comic sa dai la teatru si film! Vei ajunge mare! Esti un romantic incurabil! si un visator pe deasupra! Asa faci de fiecare data cind ochii vad inima. cere parca era un proverblaughing))

| neutrino a răspuns:

Tot stupid se numeste.

| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Uhhh... daca nu-i gasesti facebook-ul unicele 2 sanse : 1 pe care nu te poti baza : ca va ve-ti intalni voi doi candva... si 2. e cam stupid dar. cauta-i parintii in cartea de telefoane si suna-i rugandu-i sa ti-o dea la telefon sau chiar in ultima instanta intraba-ti ceva prietenii daca n-o cunosc, altfel n-ai ce sa faci

| Kyt_fabs_1998 a răspuns:

Mda este si problema ta ca nu esti cu tupeu si te blochezi. Poate te pot ajuta sa o cauti.

| mrstef explică (pentru Kyt_fabs_1998):

Nu e ca nu am tupeu(putin am rolling on the floor imprjurimile erau de asa natura ca erau numai italieni si ea vorbea cu persoanele respective italiana, si am zis sa nu intru in discutie sa vorbesc in romana ca, am crezut, s-ar fi simtit prost.
De asta cand a coborat am reusit sa intru in discutie.

Întrebări similare