| epurilă a întrebat:

Nu cred ca ea isi bate joc de mine [ http://www.TPU.ro/......beste-1-1/ ] ultima data am ignorat-o o saptamana si dupa a venit la mine se ne impacam si faza ca are prieten nici nu e plauzibila, adica la vreo saptamana da cand ma despart de ea are alt prieten?! eu m-am chinuit cu ea aproape 3 ANI!

4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, deci se poate ca ea sa te iubeasca dar poate e confuza, are ea ceva...ma gandesc ca ceva tot mai simte pentru tine, daca a venit la tine sa va impacati... discuta cu ea serios sa va clarificati sentimentele si sa vedeti ce ramane de facut.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Te-ai chinuit degeaba tu 3 ani, ca altul smecher o face din 3 cuvintehee hee
Si fi atent, te-a cautat abia dupa o saptamana si ti se pare putinlaughing

Cred ca esti prea indragostit sau porti ochelari de cal ca altfel nu se explica lipsa ta de gandire in cazul asta!
Si faza ca nu isi putea face iubit intr-o saptamana e iar penibilalaughing adica eu, ca fata, sun acum unul din agenda sau unul de pe strada ma vad cu el si gata mi-am facut iubit in 5 min si ea nu poate?!hee hee dar ea ce are?! E urata, schiloada, nu vorbeste?!

Pe alta ordine de idei, daca tot crezi ca iti dam sfaturi proaste si deplasate, de ce mai postezi intrebari aici? 1cu ce scop?>!

Răspuns utilizator avertizat
| AGoofi a răspuns:

Frate ce nasol