anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu cred ca este ok faptul ca dupa cam 2 minute de masturbare imi vine erectia! imi puteti spune de ce se intampla asta si ce pot face ca sa prelungesc timpul? nu stiu daca are legatura dar e cumva din cauza faptului ca ma masturbez prea des?sad

7 răspunsuri:
| Bogdan1o a răspuns:

Cati ani ai?
ejaculezi?
ce vrei sa prelungestti? timpul in care te masturbezi pana la ejaculare?, fi mai explicit...trimite-mi mesaj privat

| Baiatu_Lu_Buze_Marius_1994 a răspuns:

Salutare! Te admir pentru curajul tau, un prim sfat ar fi sa o lasi mai usor te inteleg fierb hormoni in tine dar totusi nu este indicat sa te masturbezi des. Iar cand vei fi pregatit fizic si pshiic iti vei incepe viata sexuala si nu vei mai ejacula cu timp`ul asa repede. Succes!

| AndreyG a răspuns:

In primul rand exista o diferenta intre erectie si ejaculare. Erectia este cand ti se mareste penisul, ejacularea este cand elimini spermatozoizii, sa zic pe scurt. Incearca sa nu te mai masturbezi des, cauta alte activitati ce ar putea inlocui asta, cum ar fi sportul. Sportul elimina dorinta sexuala, etc. Poti sa te masturbezi o data la 1 saptamana sau 2 saptamani. Daca vrei sa prelungesti durata, in fiecare zi timp de 30 de minute poti sa faci diferse lucruri pentru aceasta. sa te masturbezi dar sa te opresti cand vine ejacularea, apoi sa reincepi. Astfel iti dezvolti puterea de oprire a ejacularii si bineinteles, creste si durata. Secretul este sa faci masaj, cat mai lent. Cauta pe google mai multe despre educatia sexuala. gasesti mai multe decat iti putem noi zice.

| Bogdan1o a răspuns:

Tu esti prost? altceva in afara de injurat stii?

| Bogdan1o a răspuns:

Cred te referi la ejaculare si nu la erectie
ejacularea se intampla atunci cand ai orgasm, atunci iti iese sperma, erectie e atunci cand penisul se mareste, devenidn mai lung si mai gros( asta in termeni mai comun spus)
durata pana la ejaculare poate fi prelungita in mai multe moduri
poti sa faci mai incet, sa nu dai repede, ai putea sa te opresti cand simti ca esti aproape de ejaculare si s-o iei de la capat dupa 1 min. ...bafta

| alexsz95 a răspuns:

Te masturbezi prea des, las-o mai incet si iti va trece. Succes!

| RxTx a răspuns:

Daca te masturbezi prea des se intampla asa