Daca la 19 ani ai gandirea asta, trebuie sa te gandesti serios sa apelezi la un psiholog fara nici-o gluma sau la ajutorul familiei.
In primul rand ar trebui sa te axezi pe scoala / studii superioare si sa iti faci un viitor.
Ceea ce vrei sa faci tu este de fapt sa iti distrugi reputatia si sa te umilesti pe tine insuti.
Faptul ca esti virgina ar fi trebuit sa il bucure pentru ca este primul si nu ai fost galeata orasului, se pare ca el vrea sa fii galeata orasului.
Deci, nu mai pierde timpul si termina cu prostiile.
Succes!
Wow...asa prostie rar intalnesti. Du-te ma fata si vezi-ti de o facultate si de viata ta. lasa in pace toti cretinii care vor doar sa ti-o traga.
"E viata mea pana la urma, cu el voi trai!" - S-O CREZI TU! Te *** si te lasa...
Dacă insiști asa mult se va speria și mai tare și va crede ca ai făcut o obsesie pentru el și v a fugi și mai tare. Nu știu dacă prima data s-a speriat doar ca ești virgina sau a văzut cât de mult te ai atașat și l ai speriat pentru ca el nu vrea ceva serios probabil. Poți încerca doar sa ii dai o pauza și apoi sa mai încerci sa intri în vorba cu el, dar fără ciudățenii (poze ciudate) și sa faci o conversație detașata, normala fără sa i arăți ceea ce simți fața de el. Poți încerca dar cu calm, pune o strategie la cale, vezi ce iese dar sa nu uiți totusi ca dragoste cu forța nu prea se poate.
Esti o fraiera daca nu il dai undeva...foarte bine ca esti virgina, este mare lucru sa te pastrezi. Dar sa te umilesti pentru un fraier inseamna prostie, nu iubire
Lasa-l! O sa fie o perioada naspa, dar e un mitocan si nu merita nici macar o secunda din timpul tau. Dupa cum vorbesti...clar nu ai 19 ani, dar asta e alta problema.
Tu clar nu ai 19 ani iar el nu se gândește la viitor ci vrea doar distracție pe moment fara bătaie de cap
Pai, nu vrei sa l parasesti asta i clar
Ar trebui sa porti o conversatie cu el fata in fata despre asta si sa l faci sa si dea seama ca e mai bine daca esti virgina, ca nu ai facut o cu niciun mazgos, eu unul mi as doro ca prietena mea sa fie virgina, dar nu le putem avea pe toate
Success si o seara placuta iti doresc!
Dar nu vrea sa vorbeasca cu mine deloc!
anonim_4396 întreabă: