Eu unul nu m-as baga in seama cu 3 fete deodata, de altfel parca spuneai ca ai vrea sa te bagi in seama cu una din ele...
Uite care-i chestia pe care vreau sa ti-o spun de fapt. Sunt fix de acord cu tine. E greu sa fii o persoana frumoasa, atragatoare, sexy, si apoi sa mai ai si bun simt, consideratie fata de cei mai putin frumosi, sau consideratie pentru partenera de viata... E greu, noi te intelegem dar nu stim ce vrei de fapt de la noi.
Vad ca te analizezi singur destul de bine. Cand cineva isi recunoaste greselile nu are decat sa le corecteze, ce haz ar avea sa intrebe ce sa fac?
Iar cu bagatul in seama, daca tot pretinzi ca esti frumos, cred ca bagatul in seama n-ar trebui sa fie vreodata o problema
"Cu 3 fete" era la mintea cocosului ca doar o fata. posibil sa ma fi exprimat eu gresit.
Te intreb pe tine, tu cum te-ai baga in seama cu o straina pe care din pricina..programului aveti ocazia sa va vedeti in fiecare dimineata, tinand cont ca simti ca te place si te intereseaza in mod direct?
Mai ales daca se uita clar la mine? Simplu, ma duc spre ea si ii spun "Buna, scuze, poate ma insel eu dar am observat ca ma privesti, in locul schimburilor de priviri n-ai vrea sa mergem candva la o cafea? sau un suc..., tu hotarasti, ce zici? "
Fara dorinta de a te jigni, la bogata ta experienta este timpul sa intelegi ca poti fi pitic si cu inaltimea pe care o ai tu.
Vrei musai sa-ti citez in cate locuri din intrebarea ta ai greseli de frazare ingrozitoare? La cine ai tu pretentia sa se exprime corect?
Ia, baga.
Eu unu asa incerca sa scap intai de viziunea asta apoi as alege una doar pentru mine -alege fata care iti place cel mai mult.La inceput o sa ti se para ciudat da apoi o sa fi Bucuros ca ai o Relatie cu o fata!
Buna! Mdaaaa. Foarte interesante comentariile. Revenind. Daca sunt in tren cu tine, cred ca este foarte usor sa le abordezi, din cate am observat nu duci lipsa de tupeu sau poate ma insel? Oricum, daca vezi din intamplare pe una din cele 3 si este un loc liber langa ea(Nu cred ca mai are rost sa zic ce sa faci). Inteleg ca te pleci de la cer pana la infinit si inapoi, dar scuze, oglinda nu iti tine nici de cald, nici de urat. Cam complicat, esti atras de 3 fete, lasand faptul ca si ele poate sunt interesate de tine, incearca sa alegi cea care iti place cel mai mult(Nu oglinda). Urmareste cum se comporta, gesturi, etc. Este cam naspa sa incepi cu roscata si sa termini cu blonda. Daca ma intelegi. O zi buna! Bafta!
HappynewCenusa întreabă: