| Dragonasu474747 a întrebat:

Nu credeam ca o sa pun vreodata o astfel de intrebare aici dar orice e posibil. Nu stiu daca sa ma bag intr-o relatie sau nu. Am 16 ani, am cunoscut fata in excursie saptamana trecuta. Ea ma place, eu o plac dar parca nu as vrea o relatie cu ea. Am mai avut 2 sau 3 relatii pana acum si mna, nici una nu a tinut mai mult de 2-3 luni. Parca tot mai bine imi e prieten cu beneficii. Asa tin la ea si simt o atractie pentru ea, dar mai mult nu stiu, pe langa fata mai e si cam bagaboanta.Ea vrea sa fim impreuna. Am nevoie de un sfat. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Niciodata nu-ti va strica cu nimic daca vei experimenta ceva inedit. Doar incercand iti poti da seama daca a meritat ceea ce ai facut, sau a fost o pierdere de vreme inutila. Incercarea moarte n-are. Succes!

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"fata mai e si cam bagaboanta"

pe lână cele 2-3 relații de câte 2-3 luni fiecare, de ce n-ar merge și asta?

| Adry05 a răspuns:

Si de unde stii tu ca e bagaboanta? Vorbe sunt multe. Sau o fi ca tine, nu si-o fi gasit pe cineva sa vrea sa fie in relatie, tu nu esti bagabont ca ai prietene cu beneficii si relatie nu? Dar normal, numa voi aveti voie, fetele sunt panarame daca fac ca voi.