Nu, chiar deloc.
Din punctul meu de vedere, virginitatea unei fete, e un bonus in momentul in care iti doresti sa-ti petreci restul vietii alaturi de ea, adic stii ca ti s-a daruit tie si numai tie, e ceva imbucurator, cel putin la nivel de orgoliu.
Era si o gluma pe seama asta, gen "la fete, doar primul partener conteaza, dupa al 2-lea, nu mai conteaza numarul "
Bine, asta se referea gen, ca ele nu o sa zica niciodata ca "stii, m-am culcat cu 8 tipi" ci o sa zica, in mare, maxim doi.
O singură dată în viața mea am avut o experiență cu o virgină, dar nu mi-aș mai dori în vecii vecilor.
Și da, ai dreptate. Din punct de vedere fizic, nu-ți poți dori o virgină.
Cei care își doresc așa ceva sunt plini de frustrări și inhibiții, și de idei absurde, infantile și înapoiate.
Vor o femeie "pură", neatinsă.
De parcă virginitatea ei le poate garanta asta.
De ce vor asta? Probabil pentru că nu vor să fie comparați cu nimeni. Ca să poată spune "da dragă, 12 cm e cea mai mare"
Cum adica din punct de vedere fizic?
Adică un act sexual nu ți-l poți dori cu o virgină. E chinuitor, uneori dureros și pentru tine ca bărbat și nu-ți oferă satisfacția dorită nici ție nici partenerei.
Posibil, dar o poti vedea ca o investitie de viitor.
Sunt extrem de curios dacă ai putea să explici cam care ar fi investiția.
Pai faci un fel de Academia Hagi si o cresti si inveti tu. Ajunge experimentata de la un timp, si mai stii si ca a fost doar cu tine.
Asa ca te chinui putin la inceput, si dai cash-out mai tarziu.
Bestială idee. "Academia de Virgine"
"Vă oferim o gamă largă de virgine de toate genurile și naționalitățile"
"Vor fi calibrate după gusturile și dorințele dumneavoastră, garantăm unicitatea modelelor" "Setări minime"
"Vor fi livrate cu sigiliul intact, fără drept de retur"
Cum le calibrezi fără sa le alterezi sigiliul?
Conform formularului completat de client în precomandă.
Prea multă bataie de cap
Ce nu reusesc unii/unele sa inteleaga e ca nu conteaza sa fii primul/a ci sa fii ultimul/a.
Toate fetele au fost virginie. Au fost primii mereu unii dintre bărbați. Dacă conta pentru cineva nu se termina relația. Sunt cazuri când rămân împreună dar sunt rare în vremurile noastre. Nu vad de ce ai cauta virgine, nu ți garantează fericire în relație nici ei nici lui, mai bine ai cauta caractere, comportamente, și ce tine de suflet dacă tot vrei ceva deosebit
Nu prea cred sunt unii care au motive intemeiate.
Intrebarea mai buna e, daca crezi ca baietii care incurajeaza fetele sa faca sex, o fac pentru ca e in beneficiul lor, are experienta, sunt eu mult mai mult satisfacut sexual, face sex cu cat mai multi e promiscua, sunt sanse sa ma includa si pe mine in alegerile eiz
Virgine unde?
Ai vreo preferința?
*slap in my face*
Ma refeream de alea care fac petting sau sex oral si se cred incã virgine. Sunt?
Tu ce crezi?
Ce Sa cred? N-am avut legaturi cu virgine.
Si din alea experimentate ma panichez când se da vreuna la mine.
Nu ma dau la tine
Niste prosti. Prietenul meu nu era obsedat de virgine, dar iti dai seama ca s-a bucurat cand a aflat. Mai rau este ce-am auzit ca a facut o cunostinta! El avea 28 de ani si era frustrat ca nu avusese o virgina asa ca s-a bagat intr-o relatie cu una de 17 ani. A asteptat 3 luni pana a facut 18 ani. A facut sex cu ea si i-a dat papucii. Asta mi se pare crud.
LiliCzm întreabă: