| RAY a întrebat:

Nu credeti ca exista Femei care stau cu barbati de care nu sunt atrase fizic? Care este oare motivul pentru care stau ele cu ei? vorbesc de femei peste 30 de anii care au suferit in trecut cu curvari si acum se compromit cu un barbat de casa, cuminte

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Sunt fel si fel de femei, ca si barbati.
Tu ai sta cu o femeie de care nu esti atras fizic? Banuiesc ca nu.
Exceptii ar fi daca ai avea anumite avantaje, la fel si ele.
De mila nu se poate, doar de nevoie.
Fiecare isi vede interesu in situatii de genu.

38 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Majoritatea femeilor deja nu prea mai arata atat de bine dupa 30-35 de ani.

| RAY explică (pentru mentholinks):

Asa ca se compromit cu barbati din motive sa faca o familie nu?

| Nemessys a răspuns:

Daca nu exista atractie fizica, atunci sigur exista atractie pentru portofel. Stii tu fufele alea care stau cu bosorogi doar pentru ca au baniwinking

| Caro34 a răspuns:

Mai, mai, ce intrebari va framanta! Cred ca fiecare femeie are o parere despre un barbat si nu cred ca ar sta cu el daca ceva nu o atrage la el. Poate pentru bani insa in zilele noastre femeile sunt destul de independente si nu cred ca s-ar mai complacea in astfel de situatii. Apoi mai este ceva: traumele produse de om altui om trec foarte greu, iar pentru unii sunt pentru totdeauna. De aceea atrag atentia ca oamenii sa se respecte unii pe altii, sa fie iubire intre noi, credinta, intelepciune insa e din ce in ce mai rar sa le revad. Chiar si aici vad unele chestii care ma surprind in mod negativ si realizez ca OMUL a decazut total din capul piramidei si ar fi cazul sa realizam acest lucru si sa ne ridicam altfel suntem pierduti! Voi mai aveti timp sa va reintoarceti pe calea cea dreapta, daca o vreti! Sunt cazuri care nu mai au intoarcere cu ajutor pamantean insa pentru divinitate nimic nu-i imposibil. Numai bine!

| BlackRose03 a răspuns:

Cred,nu toate sunt la fel.
Eu nu vreau sa ma căsătoresc sau sa am vreo relație cu un bărbat. Iubirea e trecătoare, la fel si frumusețea.
Am cunoscut de curând o femeie de peste 50 de ani care a fost profesoară si a trecut prin multe încercări în viata.
Si a ajuns sa se îndrăgostească de un bărbat de 30 si ceva de ani si formeaza un cuplu deja de peste 2 ani iar totul merge bine intre ei.Si nu, niciunul nu e fotomodel.
Nu cred ca stau unul cu altul pentru bani sau fizic, amandoi (in special femeia)fiind săraci.
Dar acea fosta profesoară are un suflet de aur si cand am discutat cu aceasta m-am simtit mai optimista ca de obicei.
Fizicul e important intr-o oarecare masura, dar relațiile de durata tin in special de caracter.

| RAY explică (pentru BlackRose03):

La varsta ta gandesti foarte bine

| BlackRose03 a răspuns (pentru RAY):

La vârsta mea sunt inca imatura si mai am multe de invatat. =]]
Ai mai multa experienta de viata ca mine si mai multe cunostinte.
Imi poți dărui măcar un sfert din cunostintele tale? Sunt dispusă sa te ascult

Nu am avut prea multa experienta in viata mea, am avut multe sperante care sau dus toate

| BlackRose03 a răspuns (pentru RAY):

Te subestimezi.Nu stiu daca ai experienta de viata(desi asa pare), dar sigur ai numeroase cunostinte la 27 de ani.
Mai arunca o privire printre raspunsurile/intrebarile tale si compara-le cu ale altor useri.
Si esti inca la inceput... Daca nu ti s-au îndeplinit visele nu inseamna ca totul s-a sfarsit.Pana la sfarsitul vieții vei avea timp sa realizezi ce ti-ai propus cândva si sa ai parte de noi experiente care te vor ajuta sa speri din nou, dar trebuie sa gândesti altfel.
"Am avut multe sperante care s-au dus toate."
Vei avea altele si o parte se vor realiza doar daca vei lupta si vei crede in tine însuți si in persoanele din jur.

Eu gandesc rational, gandesc ok

Răspuns utilizator avertizat
| Kiwibibilă a răspuns:

Bai frate dar tu crezi că faţa e singurul lucru care contează într-o relaţie?

| RAY explică (pentru Kiwibibilă):

Nu,conteaza si inaltimea, bratele musculoase, patratelele, personalitate de barbat

| Kiwibibilă a răspuns (pentru RAY):

Ei s-o crezi tu. De exemplu cunosc un bărbat de 1, 65 sau pe-acolo şi urât şi gras şi tot s-a însurat pe la 20 şi ceva de ani. Sau altul care are 1, 70 şi gras şi s-a însurat cu una mai înaltă şi foarte frumoasă. Şi nu este bogat niciunul din ei. Dar dacă au ştiut cum să se comporte cu ele le-au câştigat. Dacă stai şi-ţi plângi de milă nu te mai însori tu.

Si eu cunosc multi pitici, urati dar cu multe milioane in conturi, normal ca nu o sa ma insor nu vreau sa devin provider, intretinator de tarfe

| Kiwibibilă a răspuns (pentru RAY):

Tu cam citeşti printre rânduri observ.

Tu sti cata incredere am eu in fete? te cred asa e, va plac pitici, urati si cu mica

| 8andrei a răspuns:

Stabilitatea financiara. Daca are stabilitate financiara e si cea mai buna gospodina si cea mai buna ***** in pat si cea mai lady in societate.
Succes!