| andreea_9717 a întrebat:

Nu credeti ca sunt prea multi minori la aceasta categorie? totusi copii de 11 ani? ce cauta aici? am putea face cumva sa restrictionam accesul celor mici aici?thinking totusi ar trebui sa puna mana pe carte nu pe...

Răspuns Câştigător
| razvan1305 a răspuns:

De cand sunt pe TPU cam in 50% din cazuri la categoria dragoste si sex au postat copii minori ...Asta se datoreaza in special parintilor incapabili. Deoarece cei mici nu intra aici sa se amuze de ceva,din cate observ eu intra pentru a se informa deoarece le e TEAMA sa-i intrebe pe parinti sau sa le povesteasca accidente SEXUALE. Le e teama ca vor fi batuti/pedepsiti de catre parinti asa ca ei in TPU si situri de acest gen cauta raspunsuri. Am vazut postari de genul,, cum se masturbeaza fetele/baietii" sau,, daca am facut sex oral mai sunt virgina" care in general sunt puse de copii neinformati si mai ales minori. Deci daca ai restrictiona accesul copiilor la aceasta categorie ei nu vor mai stii cum sa se protejeze si cum sa actioneze in situatiile lor. Si crede-ma in Romania nu prea mai pun copii mna pe carte daca lor le sta gandu la sex si alte lucruri de acest gen

6 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Si totusi ei sint interesati pentru ca vor sa invete. Bunicii nu cred sa ne mai inteleaga "zvicnirile".

| vεηiη a răspuns:

Auzi`, eu inteleg ce vrei sa spui, dar lasa tu restrictionarea, si vezi-ti de treburile tale. Sincer...
Desi intr-adevar sunt copii de 12 ani, care s-au intalnit cu probleme sexuale, aici mai au o sansa sa fie ajutati cu cateva sfaturi.
Iti dai seama, o sa se inchida TPU special pentru ei, si chiar, mai mult ca sigur o sa se apuce de invatat. Hai sa fim seriosi, se inchide TPU-ul se duc la counter...si tot asa.
Ideile tampite nu vor functiona smug

| HardcoreMuffin a răspuns:

Sunt multi copii care nu au de la cine sa afle un raspuns clar ...Cautand pe net primesc niste raspunsuri incerte.Asa pe TPU isi zic exact problema si poate unul din noi ii poate ajuta.Nu toti stiu sa isi rezolve problemele singuri si daca cineva ii poate ajuta de ce sa nu o facem

| Aℓida a răspuns:

Parintii inapti sunt de vina, fiindca nu au idee ce fac copii lor la pc, ei crezand ca se joaca"Super Mario" sau "Barbie Dress Up".
Restrictionarea nu este o idee buna pentru adevaratele probleme sexuale.

| Lesu22 a răspuns:

Nu ai putea; sa fii tu prima care citeste cartea daca copii vor sa posteze sau sa citeasca la aceasta rubrica treaba lor!

| CamixDeedee a răspuns:

S-o crezi uh ca nu avem si noi astia de 11 ani voi esti la fel ca base nesimtita! l-)